Fotbal judetean

Viitorul a pus „cireașa” pe un tur aproape perfect! Pavel: „Nu am vrut neapărat să terminăm pe primul loc, dar am văzut că se poate” + FOTO







Primul eșalon județean la fotbal are o regină până la primăvară. Aceasta este Viitorul Arad, formație ce s-a distrat în ultimul meci al anului cu Victoria Zăbrani în confruntarea de pe „Motorul”, din cadrul rundei restante. Tabela s-a oprit la 8-0, Pașcu, S. Popa și A. Iancu reușind câte o „dublă”, pe lista marcatorilor mai înscriindu-se Kocsis și Bier.



Pavel: „Mă bucur că băieții au înțeles că trebuie să tratăm fiecare meci serios și au dat dovadă de caracter”

Fiindcă Păulișana Păuliș e formația ce stă în etapa de dinaintea vacanței, băieții antrenați de Flavius Pavel și Flavius Moisă au sărbătorit titlul de campioană de toamnă și au și încasat primele de joc din partea patronului Giovanni Catanzariti pentru ultimele succese din 2023. „Mă bucur că băieții au înțeles că trebuie să tratăm fiecare meci serios și au dat dovadă de caracter și nu doar azi, ci și pe toată durata turului. În ultimele partide ale rurului am întâlnit adversari mai modești, care s-au reunit mai greu. De exemplu, și munca lui nea Leo (n.a. Pința) nu s-a prea văzut pentru că încă nu are ce-i trebuie. Revenind la noi, vreau să-i felicit pe băieții mei pentru tot acest tur, pentru că au crezut tot timpul în ei. În afară de sincopa cu Păulișul, am făcut un tur aproape perfect. Așteptam Sărbătorile, așteptăm să vină și prima, care e deja pregătită la hotel”, a spus Pavel.



„Mix bun de jucători cu experiență și tinerețe”

Poate că nu mulți au crezut în șansele Viitorului de a termina prima parte a sezonului în frunte, mai ales că vorbim despre o echipă care acum două ierni activa în Liga 5-a. Dar, ștacheta s-a ridicat rapid, mai ales că și campaniile de achiziții au conținut nume importante, precum Brutyo, S. Popa, Munteanu, Fl. Gâlcă, C. Gâlcă, Pantea, Stoianovici, Topai, I. Pașcu sau Kocsis. „Când am început campionatul, aveam obiectiv locurile 1-3, deci nu am vrut neapărat să terminăm pe primul loc. Dar, parcurgând etapele, am văzut că se poate și i-am văzut și pe băieți montați și, împreună cu Flavius Moisă, chiar ne-am gândit că am creat un mix bun de jucători cu experiență și tinrețe. În limita posibilităților, am încercat să le dăm șanse și copiilor, iar unii chiar – poate – au jucat mai multe minute decât se așteptau până și ei. Până la urmă, e un rezultat foarte bun, ținând cont că acum 2-3 ani eram în liga a 5-a. În primul an am fost finaliști în Cupă, am pierdut cu Felnac, în al doilea an am câștigat acest trofeu, am făcut mereu un pas în față, am fost din ce în ce mai buni”, mai afirmă Flavius Pavel.

 

„Mulțumiți de toată lumea, Sântana, Curtici, Felnac – adversari tari”

Poate duce Viitorul lupta pentru locul 1 la bun sfârșit și care ar fi contracandidatele? „Pentru primăvară, vrem să vedem unde am suferit, deși sunt mulțumit de toți jucătorii. Totuși, cred că o să ne mai întărim pe două-trei posturi unde considerăm că avem nevoie, mai ales în atac unde l-am forțat pe Ionuț Pașcu și mai o dublură pe posturi, la mijlocul terenului și în lateral. Majoritatea jucătorilor mai au un an, un an-jumate contract, chiar suntem mulțumiți de toată lumea. E clar că prin aducerea lui <<Știli>>, Sântana o să fie o nucă tare din retur, știindu-l foarte bine cum pregătește meciurile. Ar mai fi și Curticiul cu Norbi (n.a. Jozsa) acolo, au echipă bună și Felnacul, chiar dacă au început campionatul mai greoi. Acum și-au mai revenit și văd că sunt și ei acolo”, a mai afirmat fostul atacant, care – printre altele – a jucat și la Zăbrani îm cariera sa.

Viitorul Arad termină prima parte a campionatului cu 35 de puncte, după 11 victorii, remizele cu Felnac și Curtici și eșecul cu Păulișul. Chiar Păulișana e pe locul 2, cu 33 de puncte, dar poate fi întrecută în clasament de Frontiera Curtici, în cazul în care o bate, sâmbătă, pe Unirea Sântana.

Galerie foto de la meciul Viitorul Arad – Victoria Zăbrani 8-0

Un comentariu

  1. Mai lăsați-ne domnilor cu acest Pinta ca ne-a adus de la scoruri de fotbal la scoruri de tenis și de la tenis la scoruri polo

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button