Stranieri aradeni

Idriz Batha pleacă din Arabia Saudită după 5 luni, motivul – restanțele financiare!





Doar cinci luni a durat aventura lui Idriz Batha în liga a doua a Arabiei Saudite. Fostul mijlocaș al UTA-ei și-a anunțat despărțirea de  Al-Najma prin intermediul unui site de socializare. ”Mulțumesc, Al Najma. O experiență scurtă, dar care îmi va rămâne în memorie mult timp. Vă doresc succes tuturor și toate cele bune”, a fost mesajul postat de fotbalistul albanez pe insta-story.

Din informațiile noastre, „închizătorul” de 31 de ani nu a mai putut accepta faptul că existau restanțe financiare importante și a decis să-și rezilieaze contractul cu 6 luni mai repede de expirarea sa. O lasă pe Al-Najma la mijlocul clasamentului (locul 9) după 11 etape, cu 15 puncte acumulate.

În câteva rânduri în prima parte a acestui sezon, Mircea Rednic a declarat că Batha a fost o pierdere pentru el și UTA, însă doar pe faza de apărare. „La mijloc aveam nevoie de un jucător cu răutate, dar doar pe faza defensivă, nu ofensivă. El nu te ajuta, recupera zece mingi și șapte le dădea la ei, dar așa, ca răutate, ca agresivitate, era util echipei”, a spus – printre altele – antrenorul utist.

În cele două sezoane petrecute la UTA, Idriz Batha a ajuns la 6086 de minute oficiale în tricoul „roș-albilor”. În campionatul precedent a fost al doilea cel mai folosit jucător al UTA-ei, după Alexandru Benga, cu 3143 de minute bifate în 41 de apariții. A marcat o singură dată, cu acea lovitură de cap pe „Ion Oblemenco”, în eșecul (1-2) cu CSU Craiova, din ultima etapă a sezonului regular, în timp ce pasele decisive le-a oferit la victoriie cu Botoșani (din deplasare) și FCSB (de acasă).

4 comentarii

  1. Eu l-aș vrea înapoi pe Batha. În echipa actuală ar fi mai bun decât Freitas. Și poate așa, Călin ar putea urca mai des spre poarta adversă.

    6
    3
  2. Mihai cu micile lui greseli este 10 clase peste Batha si sa nu mai vorbim de salar. Chiar si Freitas mi se pare mai util chiar daca fluctueaza in evolutii, la fel era si Batha, nu era constant. Agresiv si cam atat, multe galbene… eu unul nu-i simt lipsa. Am fost mult mai buni la mijloc cu Alex Albu si Vorobjovas.

    2
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button