UTA Arad

Nigerianul Godwin s-a despărțit de Reșița și se întoarce sub comanda lui Mircea Rednic!







Jucătorii de la CSM Reșița sunt de patru zile în vacanță după o primă parte a sezonului de Liga 2 încheiată excelent, cu trei victorii și o remiză pe terenul liderului din Șelimbăr. Astăzi, cel puțin șase fotbaliști din lotul cu care nou-promovata a încheiat anul 2023 au aflat nu vor mai continua sub comanda lui Flavius Stoican, clubul ajungând deja la un acord cu ei privind despărțirea în condiții amiabile.


Printre aceștia se află și Joseph Godwin, atacantul de 20 ani care va reveni la UTA, club cu care a semnat un contract până în vara anului 2025. A și debutat în SuperLigă pentru „roș-albi” într-un meci cu Sepsi în decembrie 2022, plecând în primăvară,  sub formă de împrumut, la Gloria Buzău. Tot în Liga a 2-a a petrecut nigerianul și prima jumătate a actualei stagiuni dar la Reșița, pentru care jucat doar 19 minute în campionat și în meciul din Cupa României, cu Voința Lupac, în care a și marcat un gol.


Fundașul Cornel Ardei, mijlocașii Ionuț Cătălin Popescu, Laurențiu Maxim și Sebastian Velcotă și atacantul Tudor Cociș sunt ceilalți fotbaliști de care bănățenii s-au despățit astăzi. Pentru reșițeni au evoluat de la începutul sezonului arădenii Alexandru Sabău și Ciprian Rus, iar de de o lună de zile și ex. utiștii Damian Isac și Erico da Silva.

Un comentariu

  1. Cat de curand face si Negoescu cale-ntoarsa.Chiar nu inteleg cum nu se pot impune baietii astia niciunde.

    5
    4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button