UTA Arad

Utistul Omondi a prins echipa etapei LPF, Rednic – inspirat prin introducerea kenyanului la pauza meciului cu Hermannstadt!







UTA a fost una dintre performerele rundei cu numărul 18 a SuperLigii prin victoria cu 2-0 în fața celor de la Hermannstadt. Sibienii nu mai pierdeau un meci în campionat de 4 luni, iar reușitele lui Luckassen și Micovschi le-au întrerupt invincibilitatea.


La ambele, ultima pasă a venit de la kenyanul Eric Omondi, introdus pe teren la pauză de Mircea Rednic în locul unui stins Andrej Fabry. Votul atacantului utist putea fi mai mare dacă ar fi marcat din ocazia de unu la unu cu portarul Căbuz.


Oricum, realizările i-au adus fotbalistului african prima nominalizare în echipa etapei LPF, motivația fiind, de altfel, ”Introdus la pauză, s-a dovedit a fi o mutare inspirată, asta deoarece a contribuit la ambele reuşite ale arădenilor”.

Victoria Oțelului pe Arena Națională, cu FCSB, i-au adus lui Dorinel Munteanu distincția de antrenorul săptămânii, el având sub comandă următorul 11: Zima (Petrolul Ploiești) – Vlădoiu (Universitatea Craiova), Mutombo (FC Botoşani), Da Silva (Universitatea Craiova), Miguel Gomes Silva (Oţelul Galați) – Eric Omondi (UTA Arad), Cisotti (Oţelul Galați), Chipciu (Universitatea Cluj) – Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Rivaldinho (Farul Constanța), Budescu (Farul Constanța).

FOTO: Mălina Guler (Oradea)



Un comentariu

  1. Foarte interesant jucător. Îmi aduce aminte dă Otele. La construcție OK, puțin haotic la finalizare, da’ cu potential imens.Doar puțină rabdare. Din partea tuturor! În altă ordine de idei, C. Mihai ,mi se pare tot mai valoros.
    HAIDE UTA!!!

    6
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button