Stranieri aradeni

Parma părăsește Cupa Italiei după un meci spectacol cu Fiorentina, Dennis Man a ratat două ocazii și un penalty la „loterie” + VIDEO





Parma a fost la puține secunde de o performanță importantă în optimile de finală ale Cupei Italiei. Formația arădeanului Dennis Man a condus cu 2-0 pe „Artemio Franchi”, din Firenze, până în minutul 83, dar „viola” a egalat în timpul regulamentar (2-2) și a împins meciul la penalty-uri, unde s-a impus cu 4-1.

Bernabe și Bonny au punctat în minutele 21 și 23 pentru emiliani, la a doua reușită contribuind decisiv ploieșteanul Mihăilă. În minutul 62, pe teren a fost introdus și arădeanul Dennis Man, în locul lui Adrian Benedyczak. Nzola a redus din diferență pentru Fiorentina, în minutul 83, iar Sottil a marcat, din penalty, pentru 2-2 în minutul 89.

În prima repriză a prelungirilor, Man a avut o șansă bună de gol. În minutul 98, arădeanul a pătruns în viteză pe stânga în careu, a tras puternic, însă portarul Christensen a intervenit decisiv și a păstrat scorul neschimbat. Internaționalul român a avut ocazia de a marca și în a doua repriză a prelungirilor, când a primit balonul în fața porții, însă execuția sa a fost moale și nu i-a pus probleme portarului Fiorentinei.

Meciul a ajuns la loviturile de departajare, iar fostul utist a fost primul jucător al Parmei care a ratat de la 11 metri, printr-o execuție în bara laterală. A urmat apoi ratarea lui Drissa Camara, care a trimis mult peste poartă. Formația de pe locul 6 în Serie A a marcat de patru ori de la punctul cu var și, astfel, viceliderul din Serie B spune adio Cupei.

Duminică, de la ora 17,15, Parma are meci tare pe teren propriu cu Palermo (locul 6), care va fi condus de Davide Massa, arbitrul întâlnirii Napoli – Inter (0-3).

Rezumatul partidei Fiorentina – Parma 3-6 (d.p.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button