UTA Arad

UTA o va întâlni pe Farul la Sibiu, Stahl și Dumitrașcu nu pleacă la Iași!





UTA a organizat astăzi conferința de presă premergătoare meciului cu Politehnica Iași de mâine (ora 19), iar staff-ul tehnic a fost reprezentat de antrenorul secund Sorin Rădoi. Mircea Rednic nu a putut fi prezent, deoarece se află la București pentru un control de rutină la inimă, urmând să facă diseară joncțiunea cu echipa.

Tehnicianul a afirmat că tot lotul este disponibil din punct de vedere medical pentru partida cu formația moldavă, dar Denis Dumitrașcu și Albert Stahl vor rămâne acasă.

Rădoi a vorbit și despre meciul din etapa viitoare, contra fostei sale echipe, Farul. „Din ce am înțeles, s-a decis ca meciul cu Farul să-l jucăm la Sibiu, urmând ca în ultima etapă să decidem unde vom merge. Deci clar meciul cu Farul va fi la Sibiu” a afirmat secundul lui Mircea Rednic.

2 comentarii

  1. STHAL si DUMITRASCU era de asteptat ca, REDNIC sa nu ii i-a in lot la Iasi la ce prestatii slabe au avut. Sanse li s-a dat dar nu sunt cele asteptate de Rednic. Tare imi este ca, in pauza de iarna sa se renunte la ei imprumutandu-i la alte echipe de liga2a !!! Meciul cu IASI va fi ca, si celelalte jucate de pana acuma,unul foarte greu dar eu am incredere ca, baietii se vor mobiliza intre ei si sper ca, va face un rezultat bun .ATENTIE mare baietii in aparare la brazilianul LOUIS PHELIPE un jucator foarte tehnic si periculos in atac.In rest, inca odata va urez mult succes si sperand ca, ne ve-ti aduce bucuria din nou cum a-ti facut-o cu Fcu. Craiova, Minamo si Hermanstandt !!! FORTA UTA Arad, HAI BAIETII,LUPTATI si ve-ti CASTIGA, FORTA UTA Arad !!!

    2
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button