UTA Arad

Grozavu și-a elogiat echipa după meciul cu UTA: „Victorie mare, ne-am dăruit din primul minut, am fost și inspirați la – poate – singura acțiune clară”


Poli Iași a încheiat seria de 6 etape fără victorie după 1-0 împotriva UTA-ei, pe arena „Emil Alexandrescu”. A decis Harrison cu 12 minute înainte de final, la o fază la care defensiva „Bătrânei Doamne” a dormit în grup.

Până la urmă, la cum s-au defășurat ostilitățile în partea a doua, moldovenii nu au furat nimic, mai ales că înainte de reușita de 3 puncte a fost anunțată de ocazia de unu contra unu a lui Buș cu Iacob. „Victorie mare, importantă, trei puncte de care aveam nevoie pentru că nu am mai câștigat de ceva timp. Am întâlnit o echipă robustă, o echipă solidă, care nu întâmplător, în ultima perioadă, a pierdut foarte greu pe terenuri străine. Nu a primit nici goluri, dar mă bucur si îmi felicit băieții pentru că au făcut o partidă solidă, au luptat, au alergat, au muncit și sigur am fost și inspirați la – poate – singura acțiune clară. Am mai avut acea ocazie cu Sergiu, dar împotriva unei echipe care s-a apărat foarte bine, compact și a închis culoarele, era pe undeva foarte dificil să ne creăm foarte multe ocazii. Ne-am dăruit din primul minut, știam că e foarte important să obținem cele trei puncte. Privim cu încredere spre viitor, pentru că victoriile îți dau încredere și arată că munca pe care o faci nu este în zadar, mergem înainte”, a comentat Leo Grozavu desfășurarea meciului cu UTA.

Antrenorul lui Poli a comentat și condițiile în care s-a jucat confruntarea cu arădenii cu aproximativ 1000 de spectatori în tribune. „A fost foarte, foarte frig pentru cineva care stă în tribună, e normal ca în luna decembrie să fie zăpadă și rece. Din acest motiv, probabil, nici spectatorii care trebuiau să vină în mod normal lângă echipă nu au venit, dar asta este. Mulțumesc celor care au făcut posibil ca terenul să arate de asemenea manieră, în sensul în care am putut să jucăm. Sper ca și în ultima etapă să se întâmple la fel pentru că fotbalul trebuie să se joace pe astfe de suprafețe. Am mai văzut pe unele terenuri că numai fotbal nu poate fi numit ceea ce s-a întâmplat acolo, deci îl felicit și pe Narcis, care este colaboratorul nostru, omul de lângă noi, dar și pe cei care au făcut posibil să ne ajute cu acei oameni care au dezăpezit suprafața.  și să facă ca acest joc să se desfășoare în condiții acceptabile”, a adăugat fostul fundaș.

Poli Iași încheie anul cu o deplasare la Craiova, cu Universitatea și un meci acasă, cu liderul FCSB. „Urmează două partide foarte, foarte dificile, ca toate celelalte, nici nu mai contează cu cine joci. Dar, va fi dificil, cu atât mai mult jucăm împotriva unor echipe care se luptă pentru șefia campionatului, sunt sus în clasament, se luptă pentru titlu. Dar, am spus, suntem o echipă în momentul de față care putem să creăm și surprize. Adică putem pierde cu oricine, dar cred că putem și câștiga cu oricine. Mai mult ca sigur că ne vom vinde scump pielea la partidele pe care le vom juca”, a mai afirmat Grozavu.

Presa centrală susține că Luis Phelipe va juca din iarnă la FCSB. „Am auzit ceva legat de Luis Phelipe, dar nu cunosc detalii, nu știu. Sunt antrenor, eu antrenez echipa, ce am la dispoziție, asta antrenez, vom vedea ce se va întâmpla. Oricum, nu poate să plece mai repede decât după ultima etapă, bănuiesc. Sigur că am schițat o anumită strategie, sper să putem și noi să facem mai mult decât am făcut până la momentul de față, pentru că, dacă ne dorim performanță, performanța trebuie susținută și din punct de vedere financiar, pentru că altfel e dificil. Dacă jucătorii care se leagă un pic pleacă imediat, e foarte greu să-i înlocuiești pe termen scurt”, a mai comentat „principalul” moldovenilor.

Ieșenii i-au dedicat golul și victoria cu UTA managerului Florin Briaur, care și-a pierdut tatăl. „Suntem alături de prietenul nostru, de președintele nostru, cum vreți să-l numiți, pentru că e o persoană apropiată nouă. Este un om care de lângă noi, ne susține de fiecare dată și suntem alături de el în greaua pierdere pe care a suferit-o și ne-am dorit cu toții să îi putem acorda a măcar un mic moment de fericire, pentru că nu e ușor să pierzi un părinte. Pe această cale vreau sa-i spun încă o dată condoleanțe, dar să-i spun că suntem alături de el în greaua încercare”, a încheiat Leo Grozavu.

6 comentarii

 1. Pentru mine, acest Grozavu e pur și simplu metronomul trăirilor meseriei de antrenor. Afara ca nu spune niciodată aiureli, prin dramele inerente, devine credibil, și curios, simpatic. Realizează dintru început situația vremelnica a antrenorului în România. Cat fotbal știe un fost fundaș , nu știe nici comisia care l-a acreditat. Cu jucători ,, brinza bună în burduf de caine” a mers pe celebrele,, scatoalce”, aplicate și de mai celebri lui predecesori, Valentin Stănescu sau Halagian. Nu mai merge cu asta. Adică Rednic să-i strice freza lui Cooper. Revenind la Grozavu, mai întâi și-a scos șapca la minus trei grade, ca să simtă nu frigul, ci tensiunea jocului. Pe margine nu mai spera la nimic. De unde o fi învățat UTA sa închidă toate culoarele, pare ca îl domina un gând. Și minunea a venit, parca trimițând mesaj de bunavoina, către un antrenor dacă nu,, grozav” măcar curat ca și intenții .!!

  10
  0
  1. Nea Gavrila,nea Gavrila….Pai daca nu stim sa mai si facem haz de necaz,ce ne-am mai face?…Direct la Spitalul 9…Pt ca la noi,pe Eugen Potier,garantat iesi cu probleme mai mari la „balcon” decat te-ai duce…Mocrea,Capalnas….Tot mai bine la meciuri…:-))))

   7
   1
   1. Giruta sint ani de zile de când se numește Octavian Goga strada, un loc nasol, mda, ?️?UTA

    2
    0
   2. Vanterica…Chiar ma crezi picat cu prima ploaie sau ai vrut sa ma pui la incercare?Pt mine,fara sa fiu nostalgic comunist,ma poti trezi la orice ora din zi sau noapte…Lucian Blaga ramane Miron Constantinescu….Vasile Goldis ramane Anatole France,30 Decembrie ramane asa,Lenin nu e Milea si Dobrogeanu Gherea nu o stiu ca Augustin Doinas,dupa ce i se spunea Antonescu….
    DAR CEL MAI IMPORTANT ESTE FAPTUL CA PENTRU MINE RAMANE COLONIA UTA SI NICIDECUM ZONA ARED….!

    5
    0
   3. Da giruta asta e valabil pt noi cei trecuți de 50,copii nostrii nu, colonia uta ce frumos sună, am și uitat, fii iubit, ??️Hai UTA

    5
    0
 2. PS mesaj de bunăvoința. Când pui suflet în expunere mai sar literele, ca mingea din Omondi.!!

  7
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button