UTA Arad

Benga: „Dacă eram puțin mai atenți la unele detalii nu pierdeam aici, cu Farul vrem puncte”


De când și-a revenit după accidentarea musculară, Alexandru Benga (34 de ani) și-a reluat locul în defensiva UTA-ei. A jucat fie în sistemul cu doi fundași centrali, fie cu trei, așa cum s-a întâmplat și azi după schimbarea lui Fabry cu Freitas și până la intrarea pe gazon a lui Rareș Pop.

Experimentatul fundaș ca și colegii săi puteau face mai mult la reușita lui Harrison ce a decis meciul, în minutul 78. „Dacă eram puțin mai atenți la unele detalii nu pierdeam aici. În  această seară, ca și în celelalte meciuri, cei care sunt atenți, care au un spirit bun, sunt compacți, sunt atenți la micile detalii, au câștig de cauză. Eram într-o perioadă bună, muncim foarte mult, din păcate pierdem azi. Asta este situația, acum mai avem două meciuri, trebuie să analizăm foarte bine împreună cu colegii și să scoatem maximum. Este un campionat foarte compact în clasament, meciurile sunt pe muchie de cuțit, micile detalii fac diferența”, consideră Benga.

UTA o va întâni sâmbătă, de la ora 14, la Sibiu, pe Farul. „Ne așteaptă o partidă foarte grea contra campioanei României, însă vom munci foarte bine în această săptămână și vom trata cu încredere și cu seriozitate acest meci. Am jucat nu de mult cu Farul pe terenul lor în acel meci restant și ne-am descurcat destul de bine. Deci așteptăm cu încredere partida și sperăm să câștigăm puncte”, a adăugat vice-căpitanul „Bătrânei Doamne”, aflat la al patrulea sezon în „alb-roșu”.

4 comentarii

 1. Credem pe Benga, pe restul, pe Rednic. Suntem convinși ca ei vor rezultate. Moldovenii puteau fi ținuți la respect Puncte risipite cu adversari accesibili. Am ajuns sa tremuram la toate meciurile. Mai e cazul sa amintim de Dinamo.?? Ne uitam la ceas ca de anul nou, minute, secunde, La mulți ani. Nu La mulți ani actualei stări de lucruri. Au dreptate și oamenii care pe aici sau în tribuna vor sa vadă și altceva. Acum pălesc și o victorie cu FCSB, sau un X cu Rapid, când Otelul i-a anunțat de la Galați ca bate FCSB – ul. Așteptăm răspuns. Pe teren !!

  17
  0
 2. Da Benga, adevarat ca puteam pleca cu un punct de la Iasi. Echipa a jucat bine defensiv, nu zic ca nu…cu exceptia fazei golului. Dar am impresia ca ati intrat setati doar pentru un egal, ceea ce nu e OK. Chiar daca joci foarte atent, poate interveni arbitrul cu un 11 m inventat, etc…se pot intampla multe. Trebuie intrat in meci cu alta atitudine, de a castiga. Daca avem un 2-0 putem sa ne si retragem…dar pana atunci…vorbim doar scenarii. Pacat, Iasul era o echipa de batut.

  14
  0
 3. BENGA, daca va prezentati asa cum a-ti jucat la Iasi, nicio sansa atat cu Farul cat si cu Csu Craiova care au jucatori foarte buni care fac diferenta pe teren. Oare la cum s-a prezentat de slab pe teren Cooper si Omondi, pot ei oare sa faca diferenta in fata acestor echipe ? Daca luam 2 puncte din aceste doua meciuri eu unul sunt foarte multumit.

  6
  3
 4. ,,daca,, erati fotbalisti ati fi maturat pe jos cu Iasi-ul ! Doar ca ati pierdut așa că….dacă și cu parcă !

  4
  3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button