Minifotbal, futsal

Juniorii Șimandului au pierdut dramatic la Timișoara și ar putea fi nevoiți să joace baraj pentru calificarea în Liga Elitelor!

Șoimii Șimand și-a complicat situația în seria a 5-a a Campionatului Național de Juniori U19. Formația din județul nostru avea nevoie de victorie pe terenul ultimei clasate CFR Timișoara, pentru a se califica în Liga Elitelor, dar a pierdut dramatic: 4-5.

Elevii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană conduceau cu 4-1 la pauză, după „dubla” lui Cordoș și reușietele lui Trif și Tomuță, în timp ce pentru gazde marcase doar Corlan. Repriza secundă a aparținut formației de pe Bega, care a întors spectaculos meciul și pe fondul ratărilor din tabăra „șoimilor”. „La 4-3 pentru noi, când mai erau 5 minute de joc, am cerut timeout și am decis împreună cu băieții să forțăm și golurile ce ne-ar fi adus liniștea. Am ratat ocazii mari, iar adversarul ne-a taxat pe contraatac. Asta e, în cazul unei victorii azi eram calificați direct în Liga Elitelor, acum depindem de ce face CSM Deva cu ACS West. Dacă bate, suntem pe locul 2 în grupă și va trebui să jucăm baraj cu echipa din Târgu Mureș, în dublă manșă, în luna ianuarie”, ne-a declarat profesorul Mărcuș.

La Timișoara, acesta s-a bazat pe: Florin Năstase – Andrei Cordoș, Darius Găleancu, Andrei Trif, Raul Tomuță, Dominic Cheta, Andrei Nădăban, Eduard Prohammer. Raul Borod și Marius Munteanu au lipsit azi din angrenajul șimăndanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button