UTA Arad

Hagi are patru absențe importante pentru meciul cu UTA: „Ne cunoaștem cât de cât bine, va fi interesant”





După o lună și jumătate de la restanța din etapa cu numărul 5 a SuperLigii, UTA și Farul se duelează din nou, de data aceasta cu formația arădeană în postura de gazdă pe terenul din Sibiu. La finalul lui octombrie, echipa lui Mircea Rednic contribuia la mini-criza campioanei en-titre cu un 2-2 pe terenul din Ovidiu, însă, între timp, formația de pe Litoral și-a mai revenit.

A bifat două victorii la rând, 3-2 la Iași și 3-1 cu Petrolul, acasă, iar Gheorghe Hagi se așteaptă să facă „hatrrickul” odată cu meciul de sâmbătă, cu „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. „Contează cum terminăm anul, mai avem două meciuri foarte grele. Acum urmează cel de la Sibiu, drumul e lung și întâlnim o echipă care a jucat mai bine de la meci la meci. Au un lot foarte bun, cu un antrenor foarte experimentat, Mircea, care, din punctul meu de vedere, e un tehnician foarte bun. Ne așteaptă un meci foarte greu, o deplasare lungă. În perioada asta contează mai puțin antrenamentele, mai mult contează mentalul. Trebuie să ai jucători care pot da totul și sunt pregătiți pentru a face față la toate detaliile care sunt în fotbal, în special la climă, la temperatură și la teren. Trebuie să ținem cont de aceste lucruri în această perioadă. Încercăm să facem un meci foarte bun, așa cum am făcut și ultimul meci de acasă, sperăm să facem rezultate din aceste două meciuri”, a spus Hagi, care după confruntarea cu arădenii își va pregăti elevii de vizita celor de la Rapid.

UTA a căzut pe locul 13  după eșecul de la Iași, dar „Regele” nu merge după „fentă”. Nu contează pe ce loc e UTA. În afară de primele două echipe, restul suntem acolo, toată lumea trebuie să lupte. E un campionat echilibrat, contează fiecare punct, fiecare meci. Urmăresc toate meciurile din campionat, dar pentru noi contează cel mai mult în pregătirea acestui joc. Meciul din tur cu UTA a fost echilibrat, ambele echipe puteau să câștige. Așa va fi și acest meci, ne cunoaștem cât de cât bine, am jucat acum o lună, ne ştim şi cred că va fi un meci interesant”, mai consideră Gică Hagi.

Farul are patru probleme de lot mari și late înainte de jocul cu UTA, pe fundașii Popescu și Kiki și pe mijlocașii Băluță și Nedelcu. Primul e suspendat, iar ceilalți trei sunt accidentați. „Avem tot aceleași probleme, trebuie să găsim soluții. Bine că s-a întors Boli, sperăm să fie bine și să fie cu noi”, a mai afirmat Hagi în conferința de presă susținută astăzi.

Un comentariu

  1. Dacă e de pus efort maxim aici e meciul. Craiova, subrezita și ea, dar antrenor nou, plus spiridușul Mitrita. UTA, oarecum împăcată cu gazonul lui Maldarsanu e nevoita sa ia puncte. Clujul, și mai ales joc cu Universitatea, promite puțin. Atmosfera e încărcată în vestiarul arădean. Speranțele în pregătirea săptămânală e ca rețeta de la medicul de familie. Cu diferența ca lipsa publicului arădean face rețeta necompensata. Bănuim ca ,, baietii ” vorba lui Bergodi, vor și ei sărbători liniștite , ceva prima. Noi ce sa zicem ? Cu cât ,, iubita” are defecte mai multe, ne atasam și mai tare. Sigur și noi am vrea sa nu mai vedem pleiada fotbaliștilor de rumeguș, gen Vucenovici. Sa privim și noi liniștiți culoarea de jad a Mureșului în luna decembrie, cum fac europenii cu Ronul, Sena sau Elba.! Pronostic 1 solist.

    12
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button