UTA Arad

Austriacul Vucenovic și-a încheiat aventura la UTA cu un singur gol marcat, în Cupă!







Aleksandar Vucenovic (26 de ani) e istorie la UTA. Atacantul austriac și-a încheiat conturile oficial cu arădenii după doar șapte apariții oficiale în campionat și Cupa României. În competiția KO a venit și singura reușită a lui Vucenovic în „alb-roșu”, mai precis în prima partidă din cadrul Grupei D, ce i-a adus teamului de pe Mureș victoria pe terenul divizionarei secunde, Gloria Buzău.


”Îi mulțumim pentru perioada petrecută la Arad și îi urăm multă baftă în viitor!” a fost mesajul grupării arădene pentru „vârful” ce semnase cu arădenii în luna august, iar din octombrie nici nu mai era eligibil pentru meciurile din SuperLigă. A fost decizia lui Mircea Rednic ca urmare a transferurilor lui Omondi și Luckassen.


De pe lista LPF mai lipsește un alt atacant din lot, olandezul Kyvon Leidsman, însă pe „făraș” în perioada de mercato mai sunt Markov și Holst.

Un comentariu

  1. Asa este,fara suparare…inca vreo 5-6 trebuie sa dispara urgent si Rednic stie asta..Drum bun,cale batuta….
    Ai semnat pe salariu?Vrei Prime?Atunci pune osul!La treaba,nu e ingrijorare…
    Iarba verde de acasa se asterne,incet,incet….Mai rezistam cumva la Sibiu si Cluj…Abia astept sa umplem din nou tribunele,ca la Mama acasa!
    Pita ca acasa,nu este niciunde….E altceva….

    4
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button