Șoimii LipovaSuperliga

David Ciubăncan primește o șansă din partea lui Mandorlini la CFR Cluj, atacantul de 19 ani oricum o va părăsi pe Lipova în această iarnă!





Șoimii Lipova încă nu a renunțat la gândul de a juca în play-off la primăvară, dar își pierde golgheterul. David Ciubăncan se întoarce la CFR Cluj, formație de la care a fost împrumutat din vară la gruparea de pe Mureș, unde, din câte se pare, va primi o șansă neașteptată din partea lui Andrea Mandorlini. Italianul a fost de acord să-l vadă pe vârful de 1,97 metri în cantonamentul de la Oliva Nova (Spania) în care „feroviarii” pleacă începând cu 6 ianuarie.

Cele 8 goluri pe care Ciubăncan le-a marcat în contul echipei pregătite de Cristian Todea au atras atenția unor grupări ce-și propun disputarea barajelor pentru promovare în Liga 2, precum FC Bihor, CSM Deva, Olimpia Satu Mare, ACS Mediaș sau ACS Târgu Mureș. La formația târg-mureșeană s-ar reîntâlni cu Flavius Sabău, antrenor care l-a pregătit deja la Șoimii Lipova și Unirea Ungheni.

David Ciubăncan este fiul fostului fotbalist al celor de la UTA sau Poli Iași, Marius Ciubăncan. De altfel, tânărul atacant este și el un produs al „Bătrânei Doamne” al fotbalului românesc, dar a fost cedat defintiv la Lipova în anul 2021. În vara anului trecut, David Ciubăncan a fost cumpărat de Poli Iași pentru 10 mii de euro, după care gruparea din Copou l-a cedat pe aceeași sumă CFR-ului, plus actele lui Alexandru Militaru, fotbalist care se remarcase în Liga 2, la Unirea Dej.

Așadar, în startul noului an Mandorilini va decide dacă Ciubăncan e copt pentru SuperLigă. Dacă răspunsul italianului e negativ, CFR-ul are de unde alege dintre divizionarele terțe cu pretenții pentru un nou împrumut până la finalul stagiunii.

FOTO: Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button