UTA Arad

Mircea Rednic – tentat de revenirea pe banca lui Standard Liege, un belgian și un francez sunt contracandidații „Puriului”!







Standard Liege are un sezon dificil în Belgia, este doar pe locul 9 în Jupiter Pro League și pe finalul anului 2023 s-a despărțit de antrenorul Carl Hoefkens. Presa din Belgia susține că echipa trebuie să-și găsească un nou „principal” până pe data de 6 ianuarie, data plecării în cantonamentul de la Marbella, iar numele lui Mircea Rednic s-ar afla pe listă.


Agentul l-ar fi propus pe tehnicianul UTA-ei pentru o revenire la cârma formației pe care a pregătit-o deja în sezonul 2012-2013, însă în „cărți” ar mai fi belgianul Jonas De Roeck (ex. Westerlo) și francezul Pascal Dupraz (ex. Toulouse, Caen, Saint Étienne sau Dijon). Pe contul de facebook „Au Coeur de Standard”, ce a preluat informația din ziarul Le Soir, marea parte a suporterilor sunt pentru o revenire a lui Rednic pe banca lui Standard și sceptică în ceea ce privește celelalte două nume vehiculate. Rednic a condus-o pe Standard în 31 de meciuri, obținând 16 victorii, 6 egaluri și 9 înfrângeri. În Belgia, pe lângă echipa din Liege, fostul internațional a mai fost și antrenorul celor de la Mouscron, între 2016 și 2018.


Le Soir: ”Standard trebuie să găsească o soluție înainte de 6 ianuarie”

Mai precis, colegii belgieni de la „Le Soir” scriu următoarele: ”Întrucât Standard nu își poate permite să plece în cantonament fără antrenor, decât dacă se găsește pe plan intern, trebuie să găsească o soluție înainte de 6 ianuarie. Înainte de înfrângerea de la Mechelen, ipoteza continuării sezonului cu Carl Hoefkens era încă pe masă. Un club precum Standard are, în ciuda situației actuale, are întotdeauna avantajul de a trezi interesul. Conform informațiilor noastre, Mircea Rednic, care a fost antrenor la Standard în sezonul 2012-2013, a fost propus de agentul său, dar nu știm dacă profilul lui va fi pe plac sau nu acționarilor de la 777 Partners. Circulă mai multe nume, uneori fără fundament, Standard trebuie să găsească profilul care să corespundă realității sale actuale: o echipă în dificultate, de resuscitat, care va trebui să-și asigure rapid rămânerea în primul eșalon și din păcate, cu resurse financiare limitate”.

Toată strategia de transferuri la UTA e „opera” lui Rednic



Mircea Rednic și-a petrecut Revelionul la București, iar pe 4 ianuarie ar trebui să fie în vestiarul UTA-ei pentru prima întâlnire a anului. Cu toate că echipa arădeană nu stă grozav în clasament, Alexandru Meszar a spus în repetate rânduri că nu se pune problema înlocuirii „Puriului”, cu atât mai mult cu cât toată strategia legată de transferuri este făcută chiar de tehnicianul de 61 de ani. Acesta a pus 9-10 jucători pe lista neagră, șase au plecat deja, iar la capitolul achiziții sunt 5 nume pe care „roș-albii” ar trebui să le anunțe în zilele ce urmează.

11 comentarii

  1. Fundașul stânga acontat e cumva Steliano Filip?
    Pe transfermarkt apar plecați și Dumitrașcu și Herald Marku.

    7
    0
      1. E din lotul de africani adus anul trecut este împrumutat la Lipova nu au plătit nici un ban pe el poate niște procente, probabil e pusă suma de el sau impresar să-i crească artificial cota.
        Presa din Cluj îl dă pe închizătorul lui U, Ioan Filip la UTA.

        2
        0
      2. Face parte din grupul jucătorilor africani și e împrumutat la Pecica. Nu a plătit nimeni 100000 € pe el.

        0
        1
      3. Pe transmarkwt așa scrie și din 300 cât a luat pe Postolache uta este pe plus cu 200. …..

        3
        2
  2. La mulți ani tuturor celor care iubesc UTA ??, Rednic nu pleacă, a devenit utist, ? așteptăm cu toții revenirea pe stadion, forza uta oriunde, oricând ?️?

    24
    1
  3. Propunerea pentru Rednic ar fi fost lucrativa în cu totul alte conjuncturi. Liste deschise, cu recunoașteri calitative. Se tzine cont de abilități în specificul fotbalului belgian. Calitate care o dorim pusa în practica la UTA. Bineînțeles la puterile financiare existente. Unde sa te duci la un Standard care lupta mereu să-și coboare propriul ,, standard ?? Vârsta ii permite lui Rednic sa lase în urma un stil, un mod de lucru, inexistent pana la el. Apoi se compara dragostea belgienilor, prea bogați să-i doară de echipa, cum ne doare pe noi ?? „.

    16
    3
  4. REDNIC, VA FACE TREABĂ BUNĂ LA UTA!!! TREBUIE RABDARE, PLUS VOM JUCA IAR PE TEREN PROPRIU!!! TREBUIE UN MIJLOCAŞ DE CONSTRUCŢIE,
    UN FUNDAS CENTRAL SOLID SI ÎNALT, POATE SI UN VARF LANGA COPERR SI UN PORTAR BUN, LANGA IACOB! DOAMNE AJUTĂ!!

    10
    4
  5. Un agent/impresar nu propune antrenor nici la Barcelona fara ca acesta sa stie…Sper sa nu plece Rednic,altfel e cam bai…Ma bazez pe realitate,nu pe vorbe aruncate pe stiri de cancan…
    Probabil ca Mister are ceva bani pe la UTA…Sper sa nu plece…A promis un proiect dus pana la capat,de urmarit..
    Sa nu mai spun ca Minamo sta in insolventa pt niste bani de seminte si la Rednic…vreo 32000Euro..Pepsi…
    Cand orgoliul depaseste realitatea…

    9
    6
  6. Sper sa nu plece Mister si sa fie doar pe lista. E de departe cel mai bun tehnician din istoria recenta luand in considerare bugetul avut la dispozitie. A construit o echipa complet noua si e extrem de greu sa faci asta. Noi practic anul acesta am fost o “nou promovata” si momentan nu suntem pe loc retrogradabil! Rezultatele sunt bune, peste asteptari. Mister, ramai la Arad, e bine aici! E UTA! Daca aici vei avea succes, nu mai poate spune nimeni ca ai “expirat”!

    5
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button