Fotbal judetean

Victoria Zăbrani începe anul cu noutăți la nivelul staffului, dar și al lotului de jucători! „Roș-albii” și-au programat și un cantonament la Căsoaia





Imediat după eșecul dur, 0-8 în fața liderului Viitorul, din ultima etapă a anului 2023, Leontin Pința a anunțat mini-revoluția la Victoria Zăbrani. Până una alta, gruparea „roș-albă” și-a completat stafful cu unul dintre colaboratorii lui Pința la juniorii lui ACB Ineu, Fery Toth.


Cei doi s-au și întâlnit pe finalul anului trecut cu Dănuț Codrean, primarul comunei Zăbrani, cu un plan de bătaie pentru campania de primăvară. Pregătirea va fi reluată pe 29 ianuarie cu trei antrenamente pe săptămână, dar și meciuri de verificare. Noutatea ar fi plecarea într-un stagiu de pregătire centralizat la Căsoaia, între 26 februarie și 3 martie,  la care edilul Codrean a insistat să participe și grupa de juniori mari ai clubului.

Un rol important în fixarea cantonamentului l-a avut chiar noul director sportiv al clubului. „Am venit la Zăbrani din dorința de a ajuta acest club de tradiție din fotbalul arădean. Prin acest cantonament vrem să le asigurăm tehnicienilor posibilitatea de a-și pregăti loturile în cele mai bune condiții pentru partea a doua a sezonului”, a spus Toth. pus noul director sportiv.

Victoria intră în febra meciurilor oficiale de abia pe 9 martie, cu deplasarea de la  Șimand, deoarece în etapa a 16-a (prima a returului) va sta. „Ne așteaptă un retur foarte greu știind faptul că în această perioadă toate echipele caută să-şi întărească loturile, bineînțeles că și noi vom lucra la acest capitol. Prima mutarea am și făcut-o deja prin aducerea lui Adrian Brutyo de la Viitorul Arad, apoi mai urmează încă 3-4 jucători pentru a ne acoperi posturile deficitare cu care am avut mari probleme în prima parte a campionatului”, a spus și antrenorul Leontin Pința.

Așadar, Brutyo e prima achiziție a iernii la Zăbrani. Experimentatul goal-keeper a decis să se despartă de liderul Ligii a IV-a, după a aflat că-și va pierde locul de titular în favoarea lui Victor Gârlea, portar din județul Timiș care a mai evoluat în fotbalul arădean, în Liga a 3-a, la Cermei și Pecica.

Printre adversarii din amicalele iernii la Zăbrani sunt UTA 2008 (14 februarie), Athletico Vinga (24 februarie) sau Gloria Lunca Teuz Cermei, la ieșirea din cantonamentul de la Căsoaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button