Minifotbal, futsal

Tradiția la Felnac merge mai departe: O jumătate de secol de la prima „miuță” sârbi v.s. români!





Până să-și cunoască noul antrenor, după demisia lui Lucian Ciba, felnăcanii au ținut să ducă tradiția mai departe. De o jumătate de secol, în comuna din apropierea Aradului când anul se reînnoiește, sârbii îi provoacă pe români la o „miuță”.

De această dată, selecționata sârbilor a avut nevoie de transferuri pentru a onora meciul de pe 2 ianuarie. Antrenorul Tomislav Nichici i-a avut la dispoziție doar pe fiul său, Slagian și pe Goran Plujar, astfel că Dan Morariu, Alexandru Pasăre, Răzvan Ciunea, Radu Trifan și Paul Rad au fost „naturalizați”, pentru a li se opune lu: Leonid Vidac, Răzvan Ristin, Migricel Istin, Mădălin Foghiș, Rafael Bănățean, Cristian Buckva, Cristian Botici Mircea Colompar, Alexandru Sabău și Paul Țapos.

Selecționata românilor, formată de  Dan Vulpe, s-a impus cu 5-4, după „dubla” lui Botici (venit din Germania special pentru acest meci), Vidac, Bukva și Istin, în timp ce pentru sârbi au punctat Pasăre 2, Morariu și Roșu. reușita lui căpitanului primei echipe, Migricel Istin, a fost decisivă la scorul de 4-4. Repriza a treia a fost găzduită de localul Alex Solo, participanții dorind să-i mulțumească pe această cale primarului Ionică Malița.

RemasterDirector_1a5c03258
RemasterDirector_1a5c03258

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button