UTA Arad

UTA și-a luat gândul de la Betancor, atacantul spaniol va juca în Grecia! Rednic – așteptat miercuri la Arad







Spaniolul Jefte Betancor nu a rămas în SuperLigă după despărțirea de CFR Cluj. Dinamo și UTA au avut contacte cu agentul atacantului de 30 de ani, care – însă – a ales să semneze pentru o formație din prima ligă elenă.


Panserraikos ocupă locul 11 (din 14 echipe) în Super League și va lupta pentru salvarea de la retrogradare, ceea ce s-ar fi întâmplat și în România în tricoul „roș-alb” al „câinilor” sau cel al arădenilor.


Mircea Rednic are cel puțin alți 4-5 atacanți pe lista de achiziții, din care va alege unul sau doi dacă – până la urmă – UTA se va despărți și de Cooper. Unul dintre ei este român și are cifre importante în prima parte a SuperLigii, dar – deocamdată – nu s-a despărțit de echipa sa.

Probabil, din a treia zi a anului utiștii vor accelera negocierile cu jucătorii aflați pe lista neagră, Kucher, Marku și Dumitrașcu, dar și cu fotbaliștii care au trecut de filtrul comisiei tehnice din cadrul clubului arădean formată încă din vară și – bineînțeles – de cel al lui Mircea Rednic.

Experimentatul tehnician e așteptat miercuri la Arad, informațiile ziarului Le Soir, ce-l dădeau pe Rednic în cărți pentru revenirea pe banca lui Standard Liege nefiind confirmate dinspre clubul arădean.



9 comentarii

  1. ,, Tăcerea mieilor ” de Oscar. Ca și chibitzi ne încălzim pe margine. Chibitzul umbla la ce exista, ceva idei dar mai mult la o anume oxigenare a atmosferei de club. Arhimede zicea, la timpul lui, ,, Dați-mi un punct de sprijin, și rastorn pământul”.! ” Mai modești, noi zicem ,, Dați-mi un punct de sprijin, și răsturnam…. clasamentul”.! Nu cautam prea mult. E pe dreapta fundașilor. Capusa, Rodriguez,, Mihai, unde intra și Iacob. Pe stânga apărării se reconstruiește de la fundație, la mijloc așteptăm neapărat o minune, iar la atac suntem la,, Ghici cine vine la cina ” Asa ca rămânem la prima impresie. Apropo pe alte frontispicii sportive am dat de o știre cu o cerere în căsătorie a lui Capusa. Dacă e asa,, Casa de piatra” !!

    23
    4
  2. P. S. Lumea jucătorilor ezita sa abordeze echipe cu probleme. E de munca !! Cluburile la rândul lor s-au saturat de LENEA PE BANI !!

    21
    2
  3. Jefte a avut un an bun la Viitorul, dar Hagi (uns cu toate alifiiile !) n-a ezitat nici un moment sa faca citeva sute de euro pe el ! La fel si CFR Cluj.

    Cred ca UTA trebuie sa se fereasca de astfel de jucatori (si agentii lor !) care „in preajma pensiei” trag serios un sezon si traiesc relaxat de pe urma acestuia in urmatoarele trei sezoane !

    Avem nevoie de promovarea altor juniori talentati, de prospetimea si foamea unor jucatori tineri de perspectiva dornici de afirmare in fotbalul mare gen Fabry, Michovschi, Mihai, Rares Pop Mixajul acestora intr-o echipa cu experienta unor jucatori de talia lui Iacob, Benga, Freitas, Ofosu, Lukassen, Cooper, Capusa, Sthall, Rodriguez, etc poate naste reteta ideala pentru o echipa capabila sa traga la titlu intr-o buna zi !

    Preconditia pentru realizarea acestui deziderat ar fi o sustenabilitate financiara suficienta pentru inalta performanta, care sa motiveze jucatorii sa vina si sa doreasca sa joace la UTA pe contracte ferme dar decente, intinse pe perioade de la trei ani in sus cu prime aditionale proportional progresive cu performanta echipei ca un intreg si nu al individului (sau agentului acestuia) !

    15
    1
    1. PS:
      Cred ca ceea ce am vrut sa transmit in postatrea de mai sus este faptul ca tendinta fara precedent a TRASEISMULUI jucatorilor la nivelul Superligii, in ziua de astazi, este extrem de nociv, atit pentru jucatori cit si pentru cluburi.

      Ar fi bine sa ne punem intrebarea fireasca de ce un Domide, Brosovsky, Gornea, Lereter, etc au preferat sa nu plece de la Arad desi au avut suficiente oferte temptante de la echipele „mari” din Bucuresti, Craiova, Timisoara, etc.

      Angajati la Uzina Textila Arad, pe salarii generoase, apartamente la citiva pasi de stadion unde au putut sa-si intemeieze o familie, prime de joc generoase bazate pe performanta, suporterii minunati ai Aradului, etc.

      Intrebarea mea este, cum am putea noi (management !) sa replicam in ziua de astazi, exact acele conditii de trai si siguranta a zilei de miine pentru jucatorii activi din lotul UTA-ei si a familiilor lor, astfel incit acestia sa-si doreasca nimic altceva decit sa vina la Arad si sa inceapa o cariera de fotbalist profesionist stabila, de cit mai lunga durata, sa-si intemeieze o familie sa aiba copii care sa creasca si sa urmeze o educatie mai inalta decit parintii sai, sa dobindeasca un job responsabil in orasul nostru, etc.

      12
      0
      1. S-a schimbat lumea fotbalului (asa cum si societatile), nu mai exista asa ceva.

        7
        0
      2. Absolut de acord, regimul politic de atunci s-a terminat, inlocuit fiind de regimul politic de acum.

        Ca si atunci, si acum regimul politic din Romania ramine puternic implicat in fotbalul Romanesc la toate nivelurile, inclusiv in Superliga.

        Citeva echipe sint in administrare privata, altele au sustinere mixta, administratii judetene + public + privat. Altele au in spate departamente nationale. La toti acestia se adauga sponsorizari private locale de la diverse companii, drepturi de televizare, Case de Pariuri, fan shopuri si mai mult ca sigur donatii private anonime/subterane, etc.

        Ca orice alta afacere, an de an, fotbalul Romanesc v-a continua sa genereaze venituri din ce in ce mai mari si daca esti un bun gospodar financiar si te focusezi in permanenta pe reducerea costurilor si maximizarea profitului ve-i fi rasplatit regeste in urmatorii 10-15-20 de ani.

        Eh, aceasta „bogatie” trebuie totusi impartita un pic mai mult cu „muncitorii din echipa” prin intermediul unor prime de joc cu adevarat consistente, pentru a cistiga loialitatea, daruirea in teren a acestora pentru UTA Arad !

        Where there is a will, there is a way, cum zice Englezul !

        1
        0
  4. De ce fuge clubul UTA de jucatorii romani ca si de …tamaie? Asteapa tot timpul ceva jucatori straini ce in campionat la ei sunt slabi dar sa ajunga in Romania si sa faca diferenta?

    5
    5
  5. Era de asteptat sa nu vina la UTA. Betancor. Cum de altfel nici Djokovici si Rotariu nu au vrut la Minamo in lupta pt. supravietuire in play-out.Betancor este un jucator bun dar UTA. nu isi permite sa asa de bine, UTA. are alta strategie,a bugetului mai mic si pretentii mari ceea ce este aproape imposibil de a face performanta !!! Cat timp domnul MESZAR se opune vehement de a veni langa el cineva cu bani, UTA. asa se va chinui an de an in paly-out, nu ai in cum in situatia de fata luand jucatori la mana2a 3a si sa faci performanta, asta este adevarul trist !!!

    4
    4
  6. D-l Rednic, o servit cina, aseară(Marți),la Astoria. Mie tăt aşa îmi place să-i zic…
    HAIDE UTA!!!

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button