Fotbal judetean

Dănuț Mițiți o preia pe Victoria Felnac: „Nu vreau să sar calul, dar mi-aș propune un loc pe podium”





Patru zile a rămas Victoria Felnac fără antrenor după demisia lui Lucian Ciba. Astăzi, Marius Bătrân a avut o discuție față în față cu Dănuț Mițiți (51 de ani) și a și ieșit fum alb. „Am vrut să ne mișcăm repede după plecarea puțin neașteptată a lui Lucian Ciba și astăzi am avut o întâlnire cu Dănuț Mițiți. După câteva schimburi de informații și idei, am și bătut palma, noul antrenor va decide și data reunirii, dar și programul de pregătire. Noi credem că Dănuț e cel mai potrivit să continue munca profesorului Ciba, obiectivul echipei pentru acest sezon rămâne o clasare în primele 5 locuri”, ne-a declarat președintele lui VI-FE.


Mițiți: „Sub nicio formă nu avem voie să ieșim din obiectivul clubului, locurile 1-5”

Așadar, după aventurile la Victoria Zăbrani, Păulișana Păuliș și Podgoria Pîncota, fostul mijlocaș al celor de la UTA, ACU sau Ineu în Liga 2, va sta și pe banca celor de la Victoria Felnac. „Le mulțumesc celor de la Felnac pentru încredere, cu președintele Marius Bătrân am găsit rapid puncte comune, ne-am înțeles fără probleme și ne punem pe treabă. Aș vrea să reunesc echipa undeva după data de 20 ianuarie, căci trebuie să încep să-i cunosc cât mai bine pe băieți, cu toate că pe majoritatea îi știu ca și adversari. În plus, cu Flore Rusu am și jucat la ACU, pe Morariu l-am avut elev la Păuliș, iar pe Merca, la Pîncota. Chiar o să încerc să vorbesc cu Merca să văd dacă poate să vină la antrenamente, căci eu aș vrea să mă bazez pe calitățile sale la mijlocul terenului. Dar, sunt mulți jucători cu care o să am bucuria să lucrez, plecând de la Istin sau Tomuț, pe care îi cunosc ceva mai bine, însă e clar că Felnacul e altceva față de precedenta mea echipă. La Pîncota a trebuit să formez eu în timp un lot, aici lucrurile sunt bine așezate de Lucian Ciba, cu care m-am auzit deseori în ultimii ani și pe care o să-l contactez să mai iau unele informații, dar și programul de amicale, la care, din câte am înțeles, a lucrat deja. Cumva, o să încerc să-i continui munca, dar și să vin cu ceva în plus, în special pe partea de atitudine, determinare. Cine mă cunoaște știe că nu-mi place deloc să pierd și sunt strict în special când vine vorba de prezența la antrenamente. Nu vreau să spun lucruri mari acum și să sar calul, dar mi-aș propune un loc pe podium. Oricum, sub nicio formă nu avem voie să ieșim din obiectivul clubului, locurile 1-5. Va fi un retur interesant, campionatul e destul de echilibrat, dar, din punctul meu de vedere, tot după duelurile directe dintre primele 5 clasate se va decide campioana”, ne-a declarat Dănuț Mițiți, noul „principal” al felnăcanilor, care mai e și fotbalist activ la Podgoria Ghioroc, în Liga a 5-a.

Vă reamintim că Lucian Ciba a făcut un pas înapoi de la conducerea tehnică a Victoriei după 5 ani și jumătate, lăsând echipa pe locul 5, cu 29 de puncte, la 6 lungimi de undă în spatele liderului Viitorul Arad. Singurul jucător care nu va mai continua 100% la Felnac este Dan Puie, iar Mițiți și-a manifestat deja intenția să mai întărească lotul cu doi trei jucători. Până acum, „roș-albii” au legat amicale cu Lipova (pe 3 februarie), Cermei (10 februarie), Vinga (17 februarie) și Pîncota (24 februarie), însă – probabil – vor mai fi legate cel puțin unul-două teste, mai ales dacă echipa se va reuni în ultima decadă a lunii ianuarie.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button