ACB Ineu

Universitatea Craiova a renunțat la Mendy, fundașul senegalez e așteptat la Ineu!







Universitatea Craiova a renunțat la cinci fotbaliști în această iarnă, iar printre ei se află și Jean Baptiste Mendy. Fundașul central senegalez de 20 de ani fusese împrumutat în Bănie în luna februarie a anului trecut de la ACB Ineu și a jucat în special pentru „satelitul” din Liga a 3-a al oltenilor. Apoi, în vară, Universitatea i-a plătit Ineului 10 mii de euro pentru jumătate din drepturile federative ale fotbalistului.


Mendy și-a făcut debutul la prima formație a Universității de abia pe 27 septembrie, într-un meci de Cupă, cel de la Tunari. Senegalezul a fost integralist în remiza (1-1) împotriva divizionarei secunde ce nu a făcut deloc cinste craiovenilor. A fost, de altfel, singura partidă în care fundașul a jucat-o la prima echipă a oltenilor, iar acum e pus pe liber din ordinul patronului Mihai Rotaru.


Fiindcă ACB Ineu mai deține 50% din drepturile federative, Jean Baptiste Mendy ar trebui să se prezinte la reunirea formației de pe Crișul Alb, care – însă – mai are să-și rezolve câteva probleme interne până atunci. Antrenorul Cristian Sculici și-a dat demisia înainte de Crăciun și chiar dacă cei din conducerea clubului au încercat să-l întoarcă din drum, deocamdată nu au reușit. Ineuanii au restanțe salariale importante și Sculici a cerut rezolvarea lor înainte de a conduce primul antrenament al formației sale, care e pe ultimul loc în seria a 8-a a Ligii a III-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button