UTA Academie

Flavius Moisă se desparte de Viitorul și intră în corpul tehnic al Academiei UTA: „O nouă provocare în cariera mea”





Corpul de antrenori al Academiei UTA e completat cu un nume important la nivelul fotbalului arădean. Începând de astăzi, Flavius Moisă este noul coordonator tehnic al grupelor Elite ale Academiei „roș-albe”. Antrenorul în vârstă de 35 de ani se va ocupa de partea tehnică a grupelor U14, U15, U16, U17 și U18.

Posesor al Licenței B, tânărul antrenor a mai pregătit în trecut echipele de seniori ale celor de la Aqua Vest Șofronea (Liga 5-a), CS Dorobanți, Gloria Arad, Frontiera Curtici (toate în Liga 4-a) și Gloria Lunca Teuz Cermei (Liga a 3-a).

În paralel, din 2014 încoace, a activat la grupele de copii și juniori ale clubului Viitorului, unde a devenit între timp și coordonator tehnic. Ultimele echipe antrenate au fost cele de 2010 și 2011, dar a făcut parte și din stafful tehnic al echipei de seniori, care e campioană de toamnă în Liga a 4-a.  „Chiar vreau să le mulțumesc celor de la Viitorul, copiilor, părinților, colegilor antrenori, dar mai ales lui Giovanni Catanzariti. El a crezut în mine, o să-i fiu mereu recunoscător și – poate – în viitor vom mai colabora. Le doresc multă baftă celor de la Viitorul la toate nivelurile, iar eu astăzi sunt bucuros că m-am alăturat Academiei UTA, pentru o nouă provocare în cariera mea. Consider că am acumulat destul de multă experiență pentru a dezvolta alături de colegi o metodologie unitară de formare a tinerelor talente”, ne-a declarat Flavius Moisă, care mai activează și ca antrenor-jucător la CS Team United Sânpaul, co-liderul din Seria A a Ligii a 5-a.

Tânărul tehnician are mai multe cursuri de specializare. Ultimul dintre ele a fost făcut la începutul lunii decembrie, la academia grupării spaniole Villarreal, alături de un alt tânăr antrenor arădean, Mădălin Mihuța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button