Stranieri aradeni

Florin Purece și-a încheiat conturile cu polonezii de la Termalica și ia în calcule ofertele din România: „Vreau să fiu aproape de familie”





Arădean Florin Purece s-a despărțit în această iarnă de Bruk-Bet Termalica Nieciecza, grupare de mijlocul clasamentului din divizia a doua poloneză și ar vrea să-și continue cariera în România. Mijlocașul de 32 de ani ași-a petrecut Revelionul împreună cu familia, într-o stațiune din Egipt, iar acum și-a reluat pregătirea individuală acasă.

Purece e ofertat de o altă grupare poloneză din eșalonul secund, dar cel puțin deocamdată dă prioritate negocierile cu formațiile din SuperLigă și Liga 2. „Aș vrea să joc în România, să fiu aproape de soție și de băiețelul meu. Cântăresc serios ofertele pe care le am și voi decide în zilele ce urmează”, ne-a mărturisit fotbalistul lansat în fotbalul mare de UTA și campion al României în 2017 cu Viitorul Constanța.

Originar din satul Vasile Goldiș, Florin Purece a avut prima sa legitimare la Gloria Lunca Teuz Cermei, după care a crescut la Atletico Arad în generația lui George Țucudean, Marius Chindriș sau Dumitru Copil. A debutat la seniori în tricoul UTA-ei, iar în România a mai evoluat la Concordia Chiajna, Viitorul/Farul Constanța (în două rânduri), Sepsi OSK şi Universitatea Cluj. În străinătate a jucat în Israel, la Hapoel Ra’anana (2017-2018) şi în Polonia, la Termalica, mai întâi din 2018 până în 2020, iar apoi în prima parte a acestui sezon, când a contribuit cu un gol şi un assist în cele 9 partide disputate în divizia secundă. Ambele au venit chiar în acelaşi meci, contra unui adversar de mare tradiție, Wisla Cracovia. În SuperLiga României, arădeanul are 211 prezențe, 17 goluri şi 16 assist-uri.

2 comentarii

  1. Grija mare….Nu e suficient ca este aradean….Cand a fost dorit,ne-a dat cu flit..Nu spun ca nu poate fi peste cei care au plecat..
    Ramane de vazut…

    10
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button