Fotbal judetean

Păulișana Păuliș își întărește linia mediană cu Schinteie și Găvrilaș, trupa lui Georgiu rămâne competitivă pentru titlul județean!




Formațiile arădene cu pretenții din ligile trei și patru strâng rândurile încă de săptămâna ce vine în vederea pregătirii campaniei de primăvară. Primele clasate din Liga 4-a Arad se reunesc marți și ne referim la Viitorul Arad și Păulișana Păuliș.


Gruparea din Podgorie a pierdut pe finalul turului titlul neoficial de campioană de toamnă, dar vrea să lupte pentru primele locuri până la final. Tocmai de aceea, Vasilică Georgiu a cerut ceva întăriri și acestea au sosit din Liga 3-a, ambele la mijlocul terenului. În primul rând, Păulișul l-a reprimit cu brațele deschise, după trei sezoane, pe Dumitru Schinteie (foto), mijlocașul defensiv de 31 de ani, trecut între timp pe la CSC Dumbrăvița și CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Experimentatul fotbalist și-a pierdut locul de titular la formația pregătită de Sorin Bălu și întărește „colonia” de timișoreni de la Păuliș, din care mai fac parte Toma, Cernat și Berar.

Tot din eșalonul terț, dar de la Socodor, coboară și Alexandru Găvrilaș (20 de ani). Crescut de ACB Ineu, polivalentul mijlocaș a mai trecut pe la CSM Slatina, Crișul Chișineu Criș și Minerul Costești și s-a despărțit de câteva de formația pregătită de Tiberiu Darazs și Gigi Cameniță.  „Odată cu venirea lui Alex, pe care l-am vrut și în vară, stăm și mai bine la regula under. Mitu Schinteie e genul de mijlocaș box to box care ne va ajuta mult, mai ales că a mai fost la noi și am colaborat deja excelent. Poate va mai sosi un fotbalist cu profil ofensiv, însă doar peste ceea ce avem acum. De plecat nu va pleca nimeni, acest lot a fost multe etape pe locul 1, am fost mulțumiți de toți băieții. Odată cu venirea celor doi jucători, suntem convinși că vom fi și mai competitivi, vom arăta și mai bine la primăvară. Pe de altă parte, suntem conștienți că returul va fi mai dificil, vor apărea suspendările, poate și accidentările și atunci trebuie să fim pregătiți să facem față tuturor acestor probleme”, spune Florentin Iancu, președintele Păulișului.

Echipa „alb-albastră” va face primele antrenamente ale anului doar în sală, iar de pe 23 ianuarie încep și ședințele de pregătire în aer liber. Patru zile mai târziu e programat amicalul cu Vinga, restul adversarilor din perioada de pregătire fiind Ghiroda II (3 februarie), Macea (10 februarie), Șimand (17 februarie), Pecica (21 februarie) și Zădăreni (24 februarie). Returul Ligii a 4-a începe cu un derby pentru Păuliș, pe terenul echipei Victoria Felnac, una dintre formațiile din Top 5 ce mai au șanse la titlu.

Un comentariu

  1. Multa bafta in noul an si multa sanatate tuturor celor implicati la Pauliș si jucatorilor sa fie feriti de accidentari .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button