UTA Arad

Utistul Abeid a fost integralist în eșecul dramatic al Mauritaniei în debutul la Cupa Africii, mai revine fundașul în „alb-roșu”?







Naționala Mauritaniei, cu utistul Aly Abeid căpitan și integralist, a fost la câteva secunde de un rezultatul pozitiv la primul meci disputat în Grupa D a Cupei Africii pe Naţiuni. Burkina Faso s-a impus, însă, cu 1-0, după un gol din penalty al fostului jucător de la Chelsea, Bertrand Traore, venit în cel de-al șasele minut de prelungire. Nouh El Abd a fost cel care a faultat în careu și Mauritania începe cu stângul o grupă în care Algeria și Angola au remizat ieri, scor 1-1.


În partida disputată pe „Stade de la Paix” din Bouake (Coasta de Fildeș), Abeid a jucat pe postul său, cel de fundaș stânga și nu a făcut-o grozav. A primit și un cartonaș galben în cel de-al 9-lea minut de prelungire, după un fault dur asupra lui Jayed.


Utistul dorește să se pună – oarecum – în vitrină la Cupa Africii, fiindcă înțelegerea sa cu formația arădeană expiră în luna iunie și e liber să-și aleagă viitoarea destinație. O poate face chiar în această iarnă, dacă se găsește o echipă care să-i achite „Bătrânei Doamne” o sumă de transfer care variază între 100 și 400 de mii de euro, în funcție de posibilitățile financiare ale ofertantului. Până acum, doar CFR Cluj s-a interesat concret de căpitanul Mauritaniei, dar, pentru că acesta ar fi cerut o primă de instalare cu cinci zerouri, în euro, s-a orientat rapid spre un alt fundaș stânga, croatul Petar Mamic.

La Cupa Africii, Mauritania le va mai întâlni pe Angola pe 20 ianuarie, de la ora 19:00 și pe Algeria, pe 23 ianuarie, de la ora 22:00. La finalul fazei grupelor, se califică mai departe în optimi primele două clasate din fiecare grupă și cele mai bune patru echipe care au ocupat locul 3.

FOTO: FFRIM (Fédération de Football de la Mauritanie) – facebook



4 comentarii

  1. Visele nu se pedepsesc,nu-i asa???
    -Azi noapte am visat ca firma lui Jita faraonul,Pro-Arhitectura l-a cumparat definitiv pe Compagno cu 478.000Euro,contract pe 2 ani,salariu 18.000…,clauza papala de 2 milioane…
    -Domnul Blidar a platit transferul definitiv al lui Micovschi si ramane salariat cu gaj la Fabrica de Tramvaie,cu drepturi depline pe un viitor transfer…
    -Tehnodomus are remuscari si plateste 100.000 Euro pentru Abeid,la prelungirea contractului cu UTA,la semnatura…
    -Pe Florin Iacob il va plati Verbita inca 2 ani….
    -Mihai,Rares Pop si altor juniori de perspectiva,li se asigura studiile superioare de catre facultatile aradene(niste sugative de fonduri,locatii,etc)…
    UFFFFFF….. ce posibilitati ar fi,pe plan local…..
    Vise,vise,vise….

    18
    1
    1. Hoooo, Opriți-vă cu achizițiile, prea multe, prea super, vă calca anaf-ul. Toate celelalte cluburi, nu se grăbesc…… dar UTA e UTA, doar ce este mai bun…. cu achizițiile astea,, SUPER ” avem calea spre liga a 2 a asigurată…..
      EXTRAORDINAR NE COPLEȘIȚI…..
      HA HA HA!!!

      3
      5
    2. Cu vise frumoase! Mai veniți la, REALITATE! A revenit mult hulitul morar, marele indolent și ratangil din urma cu nu multă vreme!

      2
      0
  2. Adevar graiesti, este foarte sanatos sa ai un somn adinc si odhnitor in fiecare noapte ! Si daca se poate plin de vise frumoase si magulitoare.

    Gica Hagi le-a avut inca de la infiintarea academiei sale, dar intre timp acele vise frumoase s-au transformat treptat treptat intr-un fel de cosmaruri si e gata sa cedeze 49% din actiuni oricarui investitor care doreste sa intre in afacere. Ieri parca am citit ca un grup de investitori americani care detin participatii in Genoa si alte echipe de fotbal profesioniste din Europa, ar fi interesata sa preia participatii la Farul Constanta.

    Lasa-ma sa speculez un pic aici, la conditiile impuse clubului Farul Constanta de catre investitori:
    – Venim numai in conditiile de investitor majoritar, cel putin 51%.
    – Gica Hagi, ca administrator/ antrenor, 100% responsabil pentru profitul bugetat pe urmatorii 10 ani dar cu penalitati directe de pina la 100% direct din participatia sa, in situatia in care profitul planificat nu v-a fi atins.

    Da, Domnule Hagi, i-ti dam absolut mina libera sa faci tot ce crezi de cuvinta pentru bunul mers al afacerilor clubului si in obtinerea profitului planificat in comun pentru urmatorii 10 ani. In caz contrar vei pierde ceie 49 % participatii in aceasta afacere la sfirsitul celor zece ani de contract !

    Care ar fi cea mai benefica varianta pantru Hagi si co-investitorii sai mititei ?

    Sa vinda afacerea in preajma inaugurarii stadionulului „Gheorghe Hagi” din Constanta.

    Cam asta este realitatea de astazi in lumea afacerilor. Nu poti „visa” la performante in Champions League si nici macar in Conference Ligue, cu bugetele disponibele aflate momentan la indemina echipelor din Superliga.

    Nici macar Gigi Becali nu poate spera la mai mult decit la o calificare in Grupele Conference Ligue si un eventual meci eliminatoriu dupa iesirea din grupa !

    Vinzarea in continuare a unor jucatori de perspectiva in strainatate ramine singura speranta de prosperitate a bugetelor cluburilor din Superliga.

    Aduci ieftin, ii pregatesti un an doi, incerci sa-i vinzi cit mai scump dar in acest timp, faci tot ce este posibil sa te mentii in Superliga !

    9
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button