Superliga

Camora, Panin și Ciubăncan, uniți de titlul din 2012 al CFR-ului: ”Prin muncă și dedicare, visele devin mereu realitate”





Pe pagina de facebook a celor de la CFR Cluj apare un colaj de poze emoționant. La sărbătoarea titlului din 2012 al „alb-vișniilor” într-una dintre imagini apare și micuțul David Ciubăncan (8 ani), alături de campionii de atunci ai României, printre care și fundașii Mario Camora și Cristian Panin. Acesta din urmă a devenit între timp team-managerul clujenilor.

Doisprezece ani mai târziu, cei trei au refăcut poza în cantonamentul de la Oliva Nova al trupei lui Andrea Mandorlini. ”Prin muncă și dedicare, visele devin mereu realitate”, scriu cei de la CFR Cluj, referindu-se la parcursul fotbalistic al atacantului de 19 ani. Acesta a primit o șansă din partea antrenorului italian al CFR-ului și e printre fotbaliștii cu cei mai buni parametri fizici din lot. A și înscris un gol în amicalul din familie al trupei din Gruia de duminică, în timp ce în eșecul (1-2) cu Gent a intrat pe teren în minutul 75, în locul lui Muhar. Cu Ciubăncan în teren, „feroviarii” au marcat singurul gol al partidei, prin Deac, după un penalty obținut de Serebe.

Tânărul atacant arădean ar mai putea juca și mâine (ora 12) în ultimul amical al CFR-ului în Spania, împotriva celor de la Atzeneta, echipa de pe locul 3 în Tercera Division. Probabil la revenirea în țară, Mandorlini va lua decizia finală în ceea ce-l privește pe Ciubăncan, care a putea fi împrumutat la una dintre formațiile cu pretenții de promovare din Liga 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button