Superliga

CFR Cluj ține de prețul lui Otele: Varga vrea 2 milioane de euro de la Trabzonspor pentru fostul utist!




După Horațiu Moldovan, un alt fost fotbalist al UTA-ei ar putea părăsi SuperLiga pe bani mulți. Chiar mai mulți decât portarul naționalei, pe care Atletico Madrid îl ia pentru 800 de mii de euro, de la Rapid.


Conform Prosport, Philip Otele este curtat intens de turcii de la Trabzonspor, care i-ar și făcut o primă ofertă celor de la CFR Cluj de 1,5 milioane de euro. Neluțu Varga ar fi refuzat-o, el dorind cel puțin 2 milioane de euro în schimbul „aripii” nigeriene, care și-a trecut 8 goluri și 4 assisturi în 21 de meciuri pentru gruparea din Gruia.

Echipa turcă este în căutarea unui atacant și s-a vorbit în presa lor despre întoarcerea lui Antony Nwakaeme, fotbalistul care a jucat și în România, la Universitatea Cluj. Doar că acesta evoluează acum în Arabia Saudită, iar președintele lui Trabzonspor a declarat că nu și-l permite.

Posibila plecare a lui Otele s-ar lega și cu ultimul transfer al celor de la CFR Cluj. Fosta campioană a României și-a asigurat serviciile unui alt nigerian, atacantul de careu Peter Michael, care vine din Finlanda, de la Vaasan Palloseur.

Vă reamintim că Philip Otele a plecat gratis de la UTA în vara anului trecut, după ce nu a acceptat prelungirea contractului, deși, la un moment dat, conducerea arădenilor s-a arătat dispusă să-i ofere un salariu lunar de 17 mii de euro.

3 comentarii

  1. UTA pe gratis l-a adus, pe gratis l-a dat.
    CFR Cluj pe gratis l-a luat, pe 2000000 Euro îl dă.
    Afacere bună pentru UTA.

    5
    3
  2. OTELE, o întâmplare rara.,cu valoare de mobila de lux. Nu e de mirarare ca a ajuns pe mana celor care știu sa vândă acolo unde alții nu se pricep.

    7
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button