Stranieri aradeni

Man continuă să impresioneze la Parma: Gol și „assist” și la Genova, cu Sampdoria! + VIDEO





La o zi după ce a pierdut procesul defintiv pentru anularea contractului cu Anamaria Prodan înainte de a merge pe mâna fraților Becali și a semna cu Parma, în ianuarie 2021, Dennis Man a făcut senzație și în deplasarea emilianilor la Genova, cu Sampdoria.

Atacantul arădean a marcat din penalty în minutul 41 (după ce inițial un șut de-al său de la marginea careului a ocolit de puțin vinclul) și 3 minute mai târziu i-a pus pe tavă conaționalului Mihăilă mingea de 0-2. Parma a mai marcat pe „Marassi” prin Estevez, în minutul 69 și mai ia trei puncte mari în drumul său spre revenirea în Serie A. Man a fost înlocuit în minutul 85 de Partipilo, partida încheindu-se cu scorul de 0-3.

Fotbalistul crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA a ajuns la 9 goluri în prezenta stagiune din Serie B și 5 pase decisive și a atras atenția mai multor grupări din prima ligă din Italia și nu numai în mercato din această iarnă. Cotat de transfermarkt la 5 milioane de euro, Dennis Man e cotat la cel puțin 10 milioane de euro de patronul american al Parmei, Tanner Krause.

După succesul de la Genova, „cruciații” s-au distanțat pe primul loc la șapte puncte de principalele urmăritoare, Venezia și Como, care vor evolua sâmbătă, în deplasare cu Cosenza, respectiv Reggiana. Sâmbătă, 27 ianuarie, Parma joacă din nou în deplasare, la Modena, formație de mijlocul clasamentului.

Înalta Curte de Casație și Justiție are ultimul cuvânt în procesul intentat de Anamaria Prodan lui Dennis Man

Revenind la procesul intentant de Anamaria Prodan, avocații lui Dennis Man au făcut recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție, care se va exprima în curând cel mai probabil în favoarea impresarei. În acel moment se vor fixa și despăgubirile pe care fotbalistul arădean va trebui să le dea lui Prodan, undeva între 350 de mii și 500 de mii de euro. În momentul transferului la Parma, Man și familia acestuia a fost asigurat de Victor și Gigi Becali că i se va plăti o eventuală penalitate în procesul ce urma să i-l intenteze agenta.

VIDEO rezumatul meciului Sampdoria – Parma 0-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button