Volei

Voleibalistele cadete de la Westar au învins la mare luptă Târgu Jiul și și-au luat deja biletele pentru turneul semifinal!


Tinerele voleibaliste de la Westar Arad au început perfect anul și și-au luat deja biletele pentru turneul semifinal rezervat cadetelor, dintr-o grupă din dcare mai fac parte echipele din Caransebeș, Blaj, Pitești și Târgu Jiu. După victoria cu 3-1 de la Pitești, a urmat, ieri, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Aron Cotruș, un nou succes.

De această dată cu scorul de 3-2 pe seturi, la capătul unui meci de infarct, cu echipa din Târgu Jiu. „Dacă aș fi stat prost cu inima poate astăzi nu aș mai fi stat de vorbă cu dumneavoastră. A fost o partidă cu de toate, cu întorsături de situație, dar fetele au fost exemplare, au luptat până la final pentru o victorie ce ne duce deja în semifinală, cu două etape înainte de finalul grupei din care facem parte. Mai jucăm în februarie acasă cu Piteștiul, iar în martie la Târgu Jiu, e distanță foarte mare dintre meciuri, dar nu avem ce face. O să încercăm să aducem semifinala la Arad, în luna aprilie, dar să vedem dacă vom și putea”, afirmă antrenorul voleibalistelor arădene, Iosif Wecker.

Experimentatul tehnician e ajutat pe banca Westar de fostul său elev Alin Filipan și contează pe următorul lot de jucătoare: Denisa Roxin, Briana Fekete, Roxana Tocan, Roxana Petrese, Alesia Micu, Raluca Pocei, Raluca Sârb, Amira Petruț, Raluca Ardelean, Roxana Bursaș, Patricia Halic, Mara Haș și Zita Iuhasz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button