Stranieri aradeni

Cătălin Carp schimbă continentul: Va juca în Uzbekistan, pentru Neftchi Fergana!





După Aleksandar Vucenovic, care a revenit în Cipru, la Enosis Neon Paralimniou și Marko Roganovic, care va juca în Kosovo, la SC Gjilani, un alt fotbalist de care UTA s-a despărțit în această iarnă și-a găsit echipă. Basarabeanul Cătălin Carp chiar schimbă continentul, fiindcă a ales să evolueze în prima ligă a Uzbekistanului.

Mai precis, fotbalistul cu profil defensiv va îmbrăca tricoul asiaticilor de la Neftchi Fergana, care s-au clasat pe locul 5 în ediția precedentă de campionat. Noul sezon în Uzbekistan începe în luna martie.

Dintre jucătorii care au plecat în această iarnă de la UTA, Carp a fost cel care a evoluat cel mai mult. A avut 18 prezențe oficiale, între campionat și Cupă și a și marcat două goluri. Înainte să joace pentru gruparea arădeană, fotbalistul de 30 de ani a mai evoluat în România la CFR Cluj, FCSB, Viitorul Constanța și Dinamo, dar și în Rusia, la Ufa și Tambov.

2 comentarii

  1. Fratilor nu stiu cit de mult ma intereseaza pe mine unde joaca cei care au parasit echipa „la cererea” clubului. Nu mai bine va focusati voi pe cine vine la UTA. Sintem vad un club „rupt in fund” de Meszar care mulge frate cit poate. Nicimeni de calitate nu se indeasa sa vina la UTA. Ne zbatem intr-o crunta mediocriate ca nu putem sa atragem niste jucatori mai acatarii. Anul asta iarasi o sa consideram o performanta daca raminem dupa baraj in liga. Asta este tot ce va doriti conducatori iubiti? Voi umpleti buzunarul, iar noi sintem cu frustrarea si traim din amintiri. Pacat! Mare Pacat!
    Fortza UTA !

    12
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button