UTA Arad

Reconsul aruncă prosopul: Stadionul „Francisc Neuman” va fi administrat – din nou – de Primărie!





După doi ani și jumătate, firma Recons a realizat că e depășită de evenimente la stadionul „Francisc Neuman”, așa cum s-a întâmplat și în cazul bazinului din Subcetate. Prin urmare, arena din Calea Aurel Vlaicu va ajunge din nou în administrarea Primăriei, mai precis a Serviciului Baze Sportive și Agrement, condus de Oana Oprean.

Tot ce are de făcut Reconsul este să predea stadionul fără datorii la utilități, cu toate că, din informațiile noastre, Primăria va achita achita, de exemplu, factura pe luna decembrie la energie electrică. Sistemul de degivrare al noului gazon a funcționat deja încă de la finalul anului trecut și cheltuielile nu sunt deloc mici. Se mai știe că Reconsul are de recuperat ceva bani și de la clubul UTA, care întârziat cu plata utilităților, invocând „găurile” din buget provocate de exilul echipei în ultimele trei luni ale anului.

Cert este că de la începutul noului an, conducerea grupării fanion a Aradului va colabora din nou cu instituția de la kilometrul zero în chestiunea stadionului, așa cum s-a întâmplat până în vara anului 2021. Nu este exclus ca Reconsul să mai primească ceva servicii din partea Primăriei la „Francisc Neuman”, dar își pierde calitatea de administrator. Mai departe, Serviciul Baze Sportive și Agrement trebuie să găsească „rețeta” reducerii pierderilor, căci de funcționare pe zero sau pe plus e greu de crezut că poate fi vorba.

După cum se știe, în acest weekend, mai precis sâmbătă, de la ora 14, „Bătrâna Doamnă”, UTA joacă din nou pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe pe un gazon nou, ce a costat Primăria în jur de 12 milioane de lei.

9 comentarii

  1. PERFECT!Oricum ce au administrat,au distrus…
    Sa predea Strandul,parcarile si tot ce conduc cu incompetenta,apoi sa traga obloanele!

    23
    1
    1. Foarte corect, aproape toți angajații RECONS sunt relații, pile, bineînțeles pe criterii politice, fără nici o competență.
      Ștrandul, parcările, patinoarul etc, tot ce aparține de RECONS trebuie neapărat privatizate, in afară de parcări toate sunt falimentare de mult, ținute de bugetul local, adică din banii noștri,, acolo merg banii noștri „.
      Mai votați PNL…..

      17
      2
  2. Super!!! SPER DOMNUL PRIMAR SA ANVELOPEZE STADIONUL, JUR IMPREJUR PENTRU CĂ DACA STAI LA TRIBUNĂ, SUS PE ULTIMELE RANDURI, IAR AFARA ESTE VISCOL , BATE VÂNTUL, SAU PLOUĂ CU VÂNT TE FACE CIUCIULETE!!! SE VEDE URAT SI LA INTRARE UNDE SCRIE NUMELE STADIONULUI, DACA DAI OCHII PUTIN MAI LA DREAPTA SAU STANGA VEZI SUS SUB TRIBUNE UN GARD CU OCHIURI PATRATE, PRECUM LA GĂINI, LA BUNICA ACASĂ, LA ȚARĂ! DOAMNE AJUTĂ SI SPOR LA MUNCĂ!!!

    20
    2
    1. cred ca am putea sa punem presiune si noi printr-un sondaj legat de anvelopare si ceva articole si interpelari la primar, poate-poate se vor gasi ceva bani si pentru asta

      19
      0
      1. Așa e Lucian, trebuie organizat ceva, mai ales că vin alegerile. Ăștia nu fac nimic, decât sub presiune.
        HAI UTA!!!
        HAI ARADUL.!!!

        5
        1
  3. Stadionul nici acum nu e terminat, am și uitat cati ani au trecut. Tot cu gardul ala de la Dedeman pe tribune…Am înțeles ca a fost refuzat CNI și s a vrut a se face ceva local cu buget redus, dar măcar sa fie terminat ca trec decenii deja de la începerea construcției…

    13
    1
    1. Probabil vor mai trece cel putin 10 ani(a se citi 2-3 mandate de primar) pana cand acest stadion nou(!!!) sa fie terminat.

      7
      0
  4. ESTE HOROR, DACĂ TE UIȚI DIN FAȚA STADIONULUI, ARE DREPTATE TEO…și ridici privirea se vede cum este acolo un gard de sârmă plasă gen ca la colivie, nu se putea face acolo un termopan ceva sau un pexicglass ceva frumos și lipite apoi reclame luminoase să se vadă și noaptea de la șosea, contra cost normal pentru cei care vor acolo scrisă reclama…FACE DOMNUL PRIMAR, CĂ, ESTE UN BUN ARĂDEAN!

    7
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button