Socodor

Paul Mercioiu – singura noutate de la reunirea celor din Socodor, Darazs și Cameniță mai vor să facă achiziții în fiecare compartiment!







Nou promovata divizionara terță arădeană a avut un sezon de toamnă complicat. După cele două victorii din startul campionatului, CS Socodor nu a mai putut bate pe nimeni, ci doar a mai smuls două egaluri, cu Buziașul și  „lanterna” din Ineu. Prin urmare, formația din apropierea graniței a iernat sub linie și e conștientă că trebuie să-și schimbe fața la primăvară dacă vrea să evite retrogradarea.


Până una alta, la nivel de lot au fost câteva ieșiri, două dintre ele destul de importante. Experimentatul Dumitru Copil a ales să joace la Unirea Sântana, pentru promovarea în Liga 4, iar Lucas Câmpan a ajuns în curtea viceliderului din Liga 2. Atacantul de 16 ani e dorit de Corvinul, însă – deocamdată – actele în trei cu Socodor și Atletico nu au fost făcute. A mai plecat și mijlocașul Alexandru Găvrilaș la Păuliș, în timp ce contractul portarului Sârb a expirat și nu va fi reînnoit. Cristian Șulea e tot pe bară după accidentarea din toamnă, iar Marius Faur a făcut și el un pas în spate.


Singura noutate a serii de luni, în care a avut și primul antrenament al anului, a fost Paul Mercioiu. Atacantul de 20 de al UTA-ei s-a întors din împrumutul de la Dumbrăvița și va fi direcționat la Socodor. „Avem încredere în Paul, el și-a dat deja acordul verbal să joace la noi. Am mai avea nevoie de încă un jucător în fiecare compartiment, inclusiv în poartă și avem ceva discuții în acest sens. Mai trebuie să avem o discuție și cu Pirtea, să vedem cum poate veni la antrenamente, am spus-o nu o dată, la fotbal trebuie să poți alerga ca să ai rezultate. Cu atât mai mult cu cât jucăm împotriva unor echipe ce se pregătesc zilnic, cu condiții și pretenții. Nu putem decât să ne propunem să băgăm două echipe sub noi până la finalul sezonului, o misiune grea, la ceea ce vedem în jurul nostru, dar nu imposibilă. Important este că avem sprijinul autorităților locale, al conducerii și vom putea să ne mai întărim puțin în această iarnă”, a spus Tiberiu Darazs.

La reunirea de aseară, antrenorul celor de la Socodor nu l-a avut lângă el pe colegul de pe banca tehnică, Gigi Cameniță, dar nici pe președintele Petrică Crișan. Ambii au avut ceva probleme de sănătate, dar vor fi în curând alături de echipă. Dintre jucători au absentat din motive personale Șerăngău, Țoca și Pirtea. Formația arădeană va mai face trei antrenamente în această săptămână, iar seria de meciuri amicale o va începe pe 30 ianuarie, cu formația de liga a treia maghiara, Korosladany. Urmează apoi alte șapte teste, cu Elore Bekecsaba (3 februarie), Victoria Felnac (7 februarie), CS Beliu (10 februarie), Füzesgyarmati SK (14 februarie), CAO (17 februarie), CS Glogovăț (21 februarie) și Șoimii Lipova (28 februarie). Adversarul de pe 2 martie este încă necunoscut.

Până la intrarea în play-out, cei de la Socodor mai joacă meciuri directe în subsolul clasamentului cu Avântul Periam și ACB Ineu, pe teren propriu și la Carani, cu Buziașul.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button