UTA Arad

A plecat și Dumitrașcu de la UTA, fundașul stânga nu mai jucase de pe 13 noiembrie!







Denis Dumitrașcu a fost a doua achiziție a verii pentru UTA și a devenit a 8-a despărțire a iernii comandată de Mircea Rednic. Folosit pe trei poziții, cea de mijlocaș central, dar mai ales în banda stângă, fie ca fundaș sau mijlocaș, fostul fotbalist al Chinidiei i-a ieșit total de inimă antrenorului utist după prestația din eșecul cu Oțelul Galați (2-4), de la Sibiu. De atunci, adică de pe 13 noiembrie, „Dumi” a prins cel mult un loc pe banca de rezerve, iar pe finalul anului trecut a fost informat să-și caute echipă.


În primele runde din acest an, chiar și în lipsa lui Aly Abeid, Dumitrașcu a rămas în tribună, Rednic preferând să-i improvizeze pe Micovschi și apoi pe Rodrigues în stânga defensivei. În această seară a venit și anunțul oficial al clubului: ”Fundașul lateral Denis Dumitrașcu nu mai este începând de astăzi jucătorul nostru. Îi mulțumim pentru aportul său în perioada petrecută la Arad și îi dorim multă baftă în viitor!”.

Denis Dumitrașcu a strâns 16 prezențe în toate competițiile în „alb-roșu”, oferind și două pase decisive, în partidele cu FC Hermannstadt și Politehnica Iași din debutul sezonului. Ultimul său meci la UTA a fost remiza albă cu FC Voluntari, ultima din acest sezon a arădenilor în Cupa României.

În cariera sa, fotbalistul de bandă a mai evoluat la CSM Râmnicu Vâlcea, Chindia Târgoviște (în două perioade) și FC Argeș.



4 comentarii

  1. Mai trebuie sa ne scapam si de Capusa…era sa ne coste puncte, din nou, cu Sepsi. Nici Stolnick nu-mi inspira prea multa incredere.

    6
    20
  2. Eu am o curiozitate. La astia le dam si bani ca sa plece ? La reziliere li se promite bani ? Ca atunci am facut afacerea vietii.

    12
    4
  3. Nu l-a obligat nimeni pe REDNIC sa il i-a pe Dumitrascu, Capusa etc. Orice prostie se plateste !!! Cand iei un jucator trebuie sa sa fii sigur pe ce te bazezi, nu sunt de vina jucatorii !!!

    3
    5
    1. Rednic a explicat ce a fost in vara … salarii reduse, jucatori care nu au acceptat scaderea, criza de timp, erau greu de gasit jucatori buni si foarte buni la 5-7 mii de euro

      5
      1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button