Minifotbal, futsal

Șimandul a jucat ceva mai bine decât în campionat în fața gălățenilor, dar părăsește Cupa în optimi!





Deși s-a comportat mai bine decât în „dubla” din Liga 1 Futsal Fortuna (0-15 și 2-19) în fața campioanei United Galați, Șoimii Șimand  tot nu a putut produce surpriza în optimile de finală ale Cupei României. În această după-amiază, gruparea de pe Dunăre s-a impus cu 10-3 în sala din comuna arădeană, după ce a avut 4-1 la pauză.

Ursoi a punctat pentru gazde, în minutul 13, la 0-3, celelalte două goluri ale „șoimilor” purtând semnătura lui Ciornei (min. 29) și Micula (min. 39). Deiby (2), Cojocaru, Boșneagă, Alan (2), Dudău (3) și A. Cireș au fost marcatorii gălățenilor, care se vor duela în sferturi cu CSM Deva, adică deținătoarea trofeului, care a trecut de Ceahlăul Piatra Neamț cu 9-4.

„Oricât ne-am fi dorit să jucăm de la egal la egal cu ei nu s-a putut, există o diferență clară între echipe, dată – în primul rând – de bugete și implicit obiective. Mi-ar fi plăcut să nu luăm atâtea goluri, deși a fost ceva mai bine decât în campionat. Era bine să mai avansăm măcar un tur în Cupă, dar sorții au fost nemiloși cu adversarul din optimi, care are șanse să câștige din nou campionatul”, a spus profesorul Daniel Mărcuș.

Acesta i-a avut la dispoziție astăzi pe: Galeancu – Cordoș, Copil, Ciornei, Micula, Ursoi, Albu, Buruiană, Balaban și Malița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button