Baschet

Bani de la Federația Română de Baschet pentru noua academie arădeană, formată în jurul Monicăi Brosovszky!Comisia de evaluare și selecție a proiectelor sportive depuse în programul „Să creștem sănătos prin baschet”, ediția a II-a, a comunicat lista finală a structurilor sportive și a proiectelor acceptate pentru finanțare de către Federația Română de Baschet, prin programul „Next Generation”.

Printre cele 33 de proiecte acceptate se numără și cel al Academiei de Baschet Arad, un merit deosebit avându-l fosta mare jucătoare arădeană Monica Brosovszky, președinte de onoare și ambasador al academiei.

Obiectivul general îl reprezintă sporirea numărului de practicanți de baschet. Obiectivul specific reprezintă selecția copiilor participanți în ONSS 4×4, ciclul primar, în unitățile de învățământ înscrise prin inspectoratele județene școlare la această competiție și legitimarea acestora ca viitori performeri, în cadrul structurilor sportive afiliate la FR Baschet.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

– selecția copiilor cu vârste cuprinse între 6/7 – 9 ani;

– legitimarea unui număr de minim 5 copii din ONSS 4×4 în cadrul structurilor sportive afiliate la FR Baschet, ca viitori performeri;

Fiecare proiect va fi finanțat cu cate 7200 lei, din contul satelit al F.R. Baschet. Federația Română de Baschet a trimis structurilor selectate, pentru semnare, contractele de finanțare și salută interesul structurilor sportive afiliate pentru depunerea de proiecte și pentru formarea și dezvoltarea viitorilor performeri ai baschetului românesc.

Apărută recent în peisajul sportului cu mingea la coş din oraşul nostru, Academia de Baschet a reuşit să-l convingă, în luna noiembrie a anului trecut și pe primarul Călin Bibarţ, care a devenit partener al acestui proiect cee are ca scop creşterea şi promovarea elementelor autohtone.5 comentarii

 1. Toată această acadea de baschet este creată în jurul unui om fără credibilitate. Păcat că Primarul a mușcat și se etalează cu acesta.

  4
  0
 2. Monica Brosovszki nu mai este la Valbon. Nici Academia Brosovszki nu mai exista? Nici la ICIM nu mai este in staff? Ce pacat! A fost o mare jucătoare! Au ademenit-o la aceasta academie fake? Mare păcat!

  4
  0
 3. Neseriozitate maximă la acest club. Baiatul meu nu are un antrenor stabil. Mereu se schimba. Nu exista categorie de vârsta. Copii sunt in grupe mixte fără a tine cont de categoria de vârsta. Am optează pentru echipa BEST al lui Jiga.

  4
  0
  1. Și noi am pățit la fel. Nu respecta orarul și zilele de antrenament le-au tot schimbat. Noi având fetiță, am ales FCC UAV ICIM Junior in cele din urma. Se pare ca au o organizare mult mai profesionistă!

   4
   0
 4. Un club cu o organizare dezastruoasa. O zi fac cu cineva, in alta zi cu altcineva. Niciodata nu stim sigur unde facem antrenament. Toti sportivii sunt amestecati: mare cu mic, fete cu baieti. O zapaceala totala. Doar semnam hartii si ni se cer bani. Nimic altceva. Jenant. NU RECOMAND!

  2
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button