Diverse

Nike – Locul unde sportul şi moda se întâlnesc!Modul în care alegem să ne concepem outfit-urile vorbeşte despre pasiunile noastre, despre activităţile pe care le întreprindem în fiecare zi, despre stilul de viaţă, dar şi despre personalitatea noastră. Simple, sofisticate, elegante, casual sau sport, ţinutele devin etalon, ne încadrează anumitor curente stilistice şi ne includ într-un trend. Din ce în ce mai mult, outfit-urile sportive tind să fie adoptate şi pe stradă, nu doar în cadre strict sportive, deoarece nevoia de libertate de mişcare, flexibilitate şi rapiditate, este din ce în ce mai acută.

Când adoptăm un look sportiv?

Exceptând cadrele şi evenimentele care impun un dress-code elegant, ţinutele sportive pot fi astăzi aboptate în orice tip de context. De la mersul la birou, până la participarea la un eveniment monden organizat în aer liber, de la o ieşire seara cu prietenii, până la o plimbare prin oraş, toate pot fi cadre în care în ţinutele noastre se poate regăsi cel puţin un element sportiv. Piaţa de specialitate ne surprinde cu unele dintre cele mai fascinante elemente, încălţămintei sport acordându-i-se o atenţie cu totul specială.

Noile tehnologii folosite în procesul de fabricaţie, materialele de cea mai bună calitate, precum şi inovaţia în materie de design, fac dintr-o pereche de încălţăminte Nike, cea mai inspirată alegere. Colecţiile marelui brand sportiv ne poartă prin foarte multe abordări stilistice, ne oferă inspiraţie şi ne asigură confort.

Echipamentul de sport şi încălţămintea potrivită

Practicarea unui sport a devenit o condiţie esenţială, dacă dorim să ne deconectăm de la cotidian şi să ne oferim un plus de relaxare. Fie că practicăm sport într-un cadru organizat, fie că adoptăm programe de amatori sau alegem să ne antrenăm singuri, echipamentul de sport devine obligatoriu în oricare dintre aceste contexte. Doar aşa ne asigurăm posibilitatea unei bune execuţii şi şansa de a ne bucura în siguranţă de beneficiile pe care ni le oferă sportul.

Handsome young athletes looking at the camera and smiling while training at the city stadium, diversity men and women are jogging

Încălţămintea este parte esenţială a echipamentelor sportive, iar paleta amplă de modele pusă la dispoziţie ne ajută să ne procurăm perechea care va veni în întâmpinarea nevoilor noastre, raportate la sportul practicat. Pentru pasionaţii de alergare, sunt recomandaţii pantofii sport cu talpă flexibilă, care atenuează şocurile şi protejează articulaţiile şi musculatura. Dacă suntem activi în sala de fitness, atunci vom avea nevoie de o pereche de sneakers uşori, cu talpă aderentă şi flexibilă. Atunci când pedalatul este modul nostru de relaxare, ne vom achiziţiona încălţămintea sportivă care oferă susţinere, dar şi flexibilitate, iar dacă suntem pasionaţi de baschet ne vom procura ghete sport, care ne vor proteja glezna.

În ce ţinute urbane includem încălţămintea sport?

Deoarece dorim să ne simţim confortabil pe durata întregii zile, vom include chiar şi în ţinuta office o pereche de sneakes negri, care vor cadra foarte bine cu o pereche de pantaloni drepţi şi un sacou. Vom adăuga un rucsac din piele, o jachetă trei sferturi şi o pereche de mănuşi. Pentru un look urban, vom fi îndrăzneţi, şi vom alege încălţămintea sport în culori energice, prevăzută cu sisteme de închidere moderne, accesorizată îndrăzneţ şi perfect compatibilă cu blugi, legging, fuste mini, sarafane sau pantaloni kargo.

Dacă ne place abordarea effortless, atunci vom purta o pereche de sneakers cu platformă, împreună cu o fustă vaporoasă, un top şi o jachetă scurtă din piele. Adăugăm o poşetă sofisticată, iar efectul va fi unul surprinzător.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button