Cluburi polivalente

Podiumuri arădene la Cupa României de tenis de masă: Madar a luat aurul, Trușculescu și Bej – argint și bronz!CSM Arad a încheiat cu un bilanț excelent Cupa României de tenis de masă pentru categoriile U11 și U13, competiție desfășurată de vineri până duminică la Odorheiu Secuiesc. Maya Madar, componentă a lotului național și Iarina Trușculescu și-au disputat ieri finala la categoria U13, câștigată de prima cu 3-2 la seturi, în vreme ce Sergiu Bej a luat bronzul la U11, după ce a avansat până în semifinale, fază în care a cedat în fața favoritului 1 al întrecerii. În sferturi am avut parte de un alt duel marca CSM Arad, între Sergiu Bej și un alt talent al clubului arădean, Yanis Clenciu, cel din urmă având doar 10 ani, meci câștigat de primul cu 3-0. Au mai participat din partea CSM Arad și Ina Șipoș și Milan Berki, ambii având prestații bune, cu calificări pe tablourile principale, la fel ca și Clenciu și Bej, la U13.

Dodean: „Un rezultat istoric”! Urmează Cupa României la U15 și U19 și Openul Croației

Sportivii au fost însoțiți și bine instruiți și încurajați de pe margine de antrenorii Cristian Dodean și Răzvan Meszar.Felicit toți sportivii pentru joc și rezultate, aveam obiectiv o medalie înaintea competiției și în final am obținut trei. Cred că e un rezultat istoric pentru tenisul de masă arădean, pentru că nu știu dacă s-a mai întâmplat să avem o finală arădeană la Cupa României, la această categorie! Cele două fete, Maya și Iarina, au mers cap la cap și au făcut o finală extrem de frumoasă. De asemenea, Sergiu a luat o binemeritată medalie, dar merită remarcați și ceilalți, Yanis, în primii 8 deși e cu un an mai mic, el jucând bine chiar și la U13, dar și ceilalți doi, Ina și Milan, care au făcut jocuri bune la ambele categorii. Mă bucur că avem o astfel de generație, munca lor dă roade și cu siguranță ne dorim medalii și la Campionatele Naționale din aprilie. Până atunci avem săptămâna viitoare Cupa României la categoriile U15 și U19, la Bistrița, iar tot în această lună Maya va avea Openul Croației, urmând să joace la U13 în probele de simplu, echipe și dublu fete și la U15 la simplu. O să merg și eu la probele individuale, pentru a fi alături de ea. Mulțumim conducerii școlilor unde învață sportivii”, a declarat antrenorul Cristi Dodean.

Finalistele au cuvântul! Madar și Trușculescu și-au fixat obiectivele

Maya Madar are gânduri de participare la Campionatul European. Mă așteptam să iau o medalie, poate nu chiar să câștig. Am muncit foarte mult pentru acest rezultat și vreau să le mulțumesc colegilor și antrenorilor pentru indicațiile și încurajările de pe parcursul acestor zile. A fost o competiție frumoasă, în care am luptat cum trebuie. În acest an aș vrea să pot participa și la Europene, voi munci foarte mult să îmi realizez și acest obiectiv”, a declarat proaspăt câștigătoarea de Cupa României, Maya Madar, care are doar 12 ani.

„Un concurs foarte bine organizat, mi-am dorit și mă așteptam să câștig, și eu vreau să le mulțumesc colegilor și în special antrenorilor pentru suportul oferit. În finală a fost un meci frumos și greu cu colega mea, mă așteptam să joc cu ea pentru medalia de aur. O felicit și îmi doresc să mai obținem și alte medalii prețioase pe viitor. Îmi propun în acest an să mă antrenez mai mult și să progresez”, a spus și Iarina Trușculescu, deja o confirmare după ce la finalul anului trecut câștiga într-o manieră entuziasmantă medalia de aur la aceeași categorie de vârstă, în cadrul Gewo Cup, puternic turneu internațional desfășurat la Novi Sad.

csmarad.roUn comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button