UTA Arad

UTA și-a aflat aproape tot programul până la finalul returului: Joacă ambele meciuri de la Arad sâmbăta, „intermediara” cu Rapidul – în prime-time!




Liga Profesionistă de Fotbal și televiziunile au bătut în cuie aproape tot programul până la finalul sezonului regular, mai puțin runda finală. UTA știa deja că va juca acasă luni, cu FC Botoșani (ora 17) și sâmbătă (17 februarie, ora 14) la Voluntari, dar acum a aflat exact când va intra în arenă în etapele 27, 28 și 29.


Două dintre aceste partide sunt programate la Arad în zile de sâmbătă și de la aceeași oră, 14. Cu Petrolul se joacă pe 24 februarie, iar cu FC U Craiova 1948 exact o săptămână mai târziu, pe 2 martie. Între aceste confruntări e programată „intermediara” de la București, cu Rapidul, miercuri, 28 februarie, de la ora 21, adică în prime-time.

UTA va încheia returul tot în capitală, cu Dinamo, în weekendul 8-10 martie.

Etapa 27

Vineri, 23 februarie

ora 17: Hermannstadt – Voluntari

ora 20: CFR Cluj – Dinamo

Sâmbătă, 24 februarie

ora 14: UTA – Petrolul

ora 17: Farul – Oțeul

ora 20: Poli Iași – Rapid

Duminică, 25 februarie

ora 14: Sepsi – U Cluj

ora 20: FCSB – FC Botoșani

Luni, 26 februarie

ora 20: Universitatea Craiova – FC Voluntari

Etapa 28

Marți, 27 februarie

ora 16.15: FCU Craiova – Poli Iași

ora 18.30: Dinamo – Hermannstadt

ora 21: Oțelul – CFR Cluj

Miercuri, 28 februarie

ora 18.30: U Cluj – Farul

ora 21: Rapid – UTA

Joi, 29 februarie

ora 16.15: FC Botoșani – Sepsi

ora 18.30: Petrolul – Universitatea Craiova

ora 21: Voluntari – FCSB

Etapa 29

Vineri, 1 martie

ora 20 Poli Iași – Dinamo

Sâmbătă, 2 martie

ora 14: UTA – FCU Craiova

ora 17: Hermannstadt – Oțelul

ora 20: Farul – CFR Cluj

Duminică, 3 martie

ora 14.30: U Cluj – FC Botoșani

ora 20.30: FCSB – Petrolul

Luni, 4 martie

ora 17: Sepsi – FC Voluntari

ora 20: Universitatea Craiova – Rapid

13 comentarii

  1. Perfect…Inca putin si vom fi mereu in Prime-Time….Daca vom continua pe aceeasi panta ascendenta de joc si pragmatism,este ca si rezolvat…Nu ne e frica de Bau-Bau…https://youtu.be/elaSOAqI2T0
    Uniti si cu stadionul plin!
    PE AICI NU SE TRECE!(procedeul lui Liviu Giurgiu)…Trece mingea sau atacantul dar ambii niciodata!
    Pentru ca nu am cum sa uit,niciodata,never-ever,raman un nostalgic la vremurile cand se deschidea tunelul subteran si ieseau ai nostri,in uralele spectatorilor…Era ceva de vis…Vocea inconfundabila al crainicului Doru Nica(RIP,sa se odihneasca in liniste si pace),rasuna din palniile de aluminiu,de se auzea de la gara,de la Intim,de la Sega…
    Pe atunci nu conta Prime-time…Acoperisurile UVA(IVA) erau ocupate de catre muncitori,tiglele coloniei UTA erau ridicate si adiacentii erau catarati prin podurile respective….Cate unul mai avea la el cate un radio portabil,de unde Secosan,Dobre „dadeau legatura” in infernul de la Arad…Ce mai freamat,ce mai murmur….
    Pe acolo,pe jos…mai aparea cate un Bobby Solo cu „HAI DOMIDEA” si zburau o ploaie de monede spre el….
    Nea Gavrila si Vanterica,probabil ca isi aduc aminte si despre trofeul Petchovski,pentru Fair-Play,unde eram neegalati….
    Hai baieti,hai cu punctele…Chiar se poate acum…!!!
    Ca sa prinzi un loc,cu gasca noastra de pe atunci, la Tribuna a 2-a,mergeam cu 2-3 ore inainte…

    14
    11
    1. Giro, poate i-ai omis sau ai uitat de schiopul de la Ineu, de Barbu, Dumnezeu sa-i odihneasca, de vanzatoarele de seminte cu sloganele , „”bomboane agricole baietii, calmarea nervilor baietii, hai la negruta, albe si negre avem …,etc „”Inainte de meciurile Div.A jucau echipele de tineret-rezerve, tineret-sperante.Apropo, de Liviu Giurgiu, sa-ti povesteasca numai cate coate si imbranceli erau la pauza si la final in timp ce se parcurgea drumul prin acel tunel, la adapostul intunericului.Fratele regretatului Johnny Broszowsky era on de ordine la UTA, el era responsabil cu deschiderea si inchiderea tunelului.Amintiri, amintiri …

      9
      1
      1. Giro, sa nu-l uitam pe profesorul Dionisie Piros, care in ianuarie a implinit 94 de ani, o enciclopedie a UT-ei, martor prezent la infiintarea UT-ei si la primul meci UTA-CIOCANUL BUCURESTI in septembrie 1945 scor 1-0 pentru UTA.As putea scrie multe despre Domnul profesor, dar mai usor este sa studiati pe site-uri enciclopedia UT-ei de-a lungul timpului.

        3
        0
      2. …Suntem prieteni vechi de familie cu Dini..Tatal sau a fost contabilul si mana dreapta al lui Neuman…Vine si la meciuri,mereu invitat,sus la VIP.

        3
        4
      3. Daca in acea perioada echipa era formata din jucatori ca Iorgulescu,Biro, Kukla,Poszony,Popovici, Schepp, Domide, Broszowsky,Axente, Kun II Attila, Sima, Vidac, mai apoi, Tisza, Leac, Kapess, Cura, Giurgiu, Gall, Jivan, Uilecan,Trandafilon,Nedelcu II,etc, multi altii, la copii si juniori erau antrenori Nea Dan Alex, Nea Viorel Pasc, Nea Ghighi-Emanuel Gherghel, Zoli Bacsi-Farmati, Szucs Gabi-Gabi bacsi.DE aici au iesit jucatori de Div.A si de Nationala, Duckadam, Lovas, Coras, Tarlea, etc.Copii jucau pe zgura, iar cei remarcati si cu potential jucau apoi pe un sfert de teren dupa antrenamentul seniorilor pe vechiul gazon al UT-ei.

        3
        0
  2. Este OK programarea, pentru aceasta perioada.Important este sa fim alaturi de echipa, iar echipa sa ne faca fericiti cu cat mai multe puncte adunate.Cu cat suntem mai sus in clasament cu atat beneficiile sunt mai mari si din punct de vedere sportiv, si financiar, si ca afluenta a publicului la stadion.Dar cel mai OK ar fi ca si conducerea administrativa sa fie punctuala cu plata drepturilor banesti ale jucatorilor si stafului, respectiv primele pentru rezultatele obtinute si salariile conform contractelor semnate.Toate acestea ar implica o motivatie in plus din partea componentilor echipei UTA.Haide UTA !

    14
    3
  3. Am prins pe viu și pe celebrul,, DOMIDEAAAAA” care funcționa fără portavoce. Mai stăteam la vechiul gard de sarma, parca la nivel și aproape de gazon Un tip înalt, bătrân, întra în vorba la o faza fierbinte comparând cu ce era pe vremuri. Zic știu, i-am apucat jucând, pe Kapas și Szucs. Omul avea lacrimi în ochi și îmi strângea mana ca la o ruda regăsit. Știți, zice, Szucs, o murit la poarta stadionului! Mereu compar și eu pe actuali cu ce era. De exemplu Mihai, îmi pare un PLISKA, în devenire, chiar mai bun. Sănătate la toți.!

    9
    7
  4. Încercând să nu cădem în ispita subiectivismului, de unde atâta prime-time? Deocamdată nu are cum sa fie așa, doar nu o sa programeze UTA-Botosani, sâmbătă seara , la 21.
    Poate cândva, va fi și asta. Depinde de echipa manageriala, de echipa propriu-zisă, de fonduri etc
    Nici condițiile oferite echipei nu sunt extraordinare, după cum spunea domnul Rednic și cred că știe ce vorbește.

    13
    6
    1. Pentru cei care participa la meciuri, in perioada asta este mai ok la ore de zi decat in prime-time la ora 20-21.Lasa ca vom avea prime-time din martie-aprilie incolo.Decat sa pierdem in prime-time, mai bine castigam la pranz, apoi si apetitul pentru mancare si bautura e maiok, cand stii ca UTA a mai adunat 3 puncte in clasament !

      7
      2
      1. n-are el treaba cu orele ca nu merge la meciuri … asteapta cuminte acasa sa piarda UTA ca sa iasa sa critice conducerea clubului 🙂

        3
        2
      2. Domnule , toti avem pareri si criticam cand e de criticat.Dar atata vreme cat rezultatele vorbesc, n-avem ce comenta.Important este sa fim OK cu promisiunile legate de contracte si de prime vis a vis de rezultatele echipei.

        6
        0
      3. Nici nu stie ce tramvai circula spre UTA….:-)))..Nu e get-beget…:-)))

        3
        3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button