UTA Arad

Aly Abeid s-a întors la Arad, va reuși Rednic să-l reconecteze la obiectivele UTA-ei?







După o lună și jumătate, Aly Abeid este din nou la Arad și va încerca să se conecteze la ultimele sale meciuri pentru UTA. Imediat după ce a încheiat aventura cu Mauritania în Cupa Africii, fundașul stânga a acceptat oferta celor de la CFR Cluj pentru un contract valabil de la 1 iulie, iar până la această oră gruparea arădeană și cea din Gruia nu s-au înțeles pentru ca mutarea să se facă din această iarnă.


Din punct de vedere personal, căpitanul „Les Mourabitones” nu s-a pus deloc în vitrină la Cupa Africii, dimpotrivă. A jucat un meci și jumătate, după care a fost „uitat” pe banca de rezerve. Explicația oficială nu există, dar ar putea fi legată de un conflict al lui Abeid cu selecționerul Amir Abdou. Mircea Rednic susține că el l-ar putea convinge pe fotbalistul său să-și vadă de treabă până la finalul sezonului, deși a recunoscut chiar el: „E o situație mai delicată și eu am mai trecut prin experiența asta și nu numai la UTA. Dar una e să fii atacant, cum a fost cazul Otele. Dacă greșește, nu-i nimic și e alta să fii fundaș, când orice gafă o faci te poate costa și atunci te întrebi: <<Trebuia să-l bag, e concentrat la obiectivele noastre?>> E o chestie mai delicată, dar ce să spun? Eu am avut o relație foarte bună cu el, vorbind și franceză, asta m-a ajutat. Iar el are caracter și eu sunt sigur că, în cazul în care nu găsim nicio o soluție cu cei de la CFR, eu cred că pot să-l conving să joace și s-o facă foarte bine”.


Cum vă spuneam, la această oră negocierile sunt „înghețate” între UTA și CFR. Clujenii nu vor să dea bani pe Abeid în această iarnă și nici nu au un loc pentru încă un străin în lot. Adi Mutu l-ar da fericit la schimb pe croatul Mamic la Arad, dar o negociere adevărată în jurul acestei posibilități nu există. Conducerea „Bătrânei Doamne” așteaptă o ofertă clară din partea lui Neluțu Varga, Petar Mamic (cu un salar abordabil pentru arădeni), plus 40-50 de mii de euro în schimbul lui Abeid. 12 februarie e ultima zi în care cele două cluburi pot bate palma, însă e greu de crezut că acest lucru se va întâmpla.

Altfel, Rednic ar mai avea la dispoziție 5 zile să-l facă pe fundașul stânga din Mauritania să fie bun de joc cu Botoșaniul, deși e greu de crezut că „Puriul” va schimba ceva în „11” – le ce a câștigat două meciuri la rând în SuperLigă: 2-1 cu Sepsi și 3-1 la Cluj, cu Universitatea.



15 comentarii

  1. Sunt convins că Mister știe ce face, chiar daca i-a supărat pe ,minunat suna, ,,arădenii get-beget”, așa s-au declarat unii, supărați și chiar furioși. Sensibili am devenit, mai ales că domnul Rednic a spus doar adevăruri.
    Ce se mai aude de Negoescu, cel care era insistent cerut titular, tot de către ,,arădenii get-beget”?

    32
    10
    1. Aradeni get beget trebuie sa fie urmasii jucatorilor UT-ei din stramosi, adica a lui Domide, Broszowssky(RIP), Axente, Sima, Tisza,Tarlea, Hamza, Lesanu,Csordas, Lucaci (RIP),Lovas,Batea, Hirmler,Tarban, Tartau, Mutica,etc.

      6
      0
    2. Iti joci rolul cu abnegatie, cred ca jubilezi in fiecare seara acasa, n-ai fost niciodata pe comentarii aici, acum ai aparut „din interes”, asa cum vei disparea atunci cand nu vei mai avea interesul (care poarta fesul).

      4
      3
    3. Esti un LATRAU si nici un caz MOHICAN al STRAMBULUI !!! Auzi acum asa ii se mai spune mister!? Mai alaltaieri pleca, ca nu mai ARE ROST SA MAI CONTINUE ,ASA A SPUS IN CONFERINTA IN DIRECT CA SE MAI GANDESTE daca sa continue sau NU!
      Vai de omul STRAMB SI SCHIMBATOR CA VREMEA !
      In rest doar de bine, ce este rau ca UTA a terminat cu RARES POP ,CRSTY MIHAI sI ANDREI DAVID IN TEREN in ultimul meci castigat pe municipalul clujan!?
      Mister asta al nostru a spus tot el in persoana adica PURIUL,CEI MAI PLACE ASA , dar mai bine i se potriveste STAMBUL il defineste pe deplin si la propiu si la figurat a spus ca nu se bazeaza pe jucatorii aradeni get-beget din ACADEMIE!?
      Doamne fereste-ne de oameni strambi si schimbatori dar si ipocriti ei sunt periculosi si ies din orice situatie chiar si din cea NEFAVORABILA fara nici un fel de raspundere sau jena!
      Haide UTA! Daca nu batem Botosanii degeaba am castigat cu aplecatii boculetului! SA UMPLEM ARENA LUNI 12.02.2024 ! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA.UTA!
      P.S.De fapt UTA a batut in deplasare de cand a venit mister( strambul) doar pe craiova lui mititelu si acum la Cluj prea putin ptr o echipa ce se respecta cu traditie si plamares dar la care tot la initiativa misterului s- au facut 30 de transferuri ,RECORD ptr liga 1 la noi in tara doar Iasul tine aproape cu 28 si nu sunt departe nici in clasament! CONCLUZIA SA UMPLEM STADIONUL SI SA BATEM LUNI Botosanii!
      HAIDE UTA,VICECAMPIOANA PROVINCIEI!

      1
      5
      1. Serios????Vezi ca de o perioada incoace,la antrenamentele echipei mari participa jucatorin din academie,2007 si 2008…Ai avea curajul sa-i debutezi deja?

        2
        2
  2. arădenii sun obișnuiți să nu facă nimic, dar să se și simtă jigniți când vine cineva din afară și spune sincer niște adevăruri!!!! aradul muult in spatele orașelor din vest ORADEA, TIMIȘOARA, ABA IULIA, SATU MARE UN ORAȘ SUPERB….cu toate că deocamdată…nu au echipe de liga1! noi deocamdată să fim fericiți că il avem pe mister Rednic, așa cu gura lui mai slobodă…

    34
    5
      1. Luciane…..iar nu ai baut lapte…Te prinzi tarziu….El profesore,maestrul deghizarilor…Lupul isi schimba naravul dar naravul ba….si nici obsesiile…:-)

        6
        14
      2. Cine și-a găsit să vorbească de obsesii ? și de exprimare în ,,sabloane”. Nu tu ești obsedat inclusiv de faptul că ,vezi Doamne, dacă ești arădean neaoș ești cu 2 perechi?
        Vezi că vorbești de funie in casa spânzuratului?
        Maestrul deghizărilor, de unde până unde?

        14
        6
      3. acum trebuie sa sterg si userul asta 🙁 m-ai jignit, asta e, nu pot sa accept sa ma injuri la mine acasa … cred ca e ultimul user … ce coincidenta … ultimul mohican 🙂

        6
        10
      4. Mohicanule,o iei razna .Administrează-ți diazepamul,că repeți întruna ciorba reîncălzită cu ” get-beget made in Arad”.Faci spam,crede-mă !

        5
        5
  3. Mister Rednic ar trebui sa invete sau sa inregistreze sloganurile galeriei ” Nu dam niciodata inapoi, UTA Arad …” si ” Si dac-ar fi sa ard in iad, nu-mi pare rau sunt din Arad …” UTA nu este alta entitate , decat UTA.Faceti comparatie cu ce se intampla la alte echipe.Nu ne putem pune cu echipele din Capitala, respectiv Rapid, FCSB, dar suntem peste Petrolul, U Cluj, CFR Cluj, Sepsi, etc.Haide UTA, victoriile aduc victorii !

    18
    0
    1. Sunt de acod cu tine trebuie sa invete in primul rand sa RESPECTE SPIRITUL SI FARMECUL ACESTEII ECHIPE multa iubita in Romania si numai!UTA este cel mai mare brend al ARADULUI!
      De cand a venit a adus o gramada de fotbalisti dupa ultimile statistici suntem lideri la transferuri si nu TOTUSI NU a resusit sa castige afara decat cu echipa din Craiova, nu cu craiovita cum ii place sa i ironizeze pe cei a lui Rotaru si acum cand am castigat fara dubii la Cluj cu echipa supusilor lui boculet, o echipa PALIDA care nu a BATUT pe nimeni la Cluj in aceasta sagiune!? Deci concluzia UTA trebuie respectata iar suporterii au intodeauna DREPTATE! haide UTA!

      1
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button