Minifotbal, futsal

Turneu caritabil pentru fetița lui Mirel ArseneAdrian Arsene, căpitanul celor de la Progresul Pecica, a împlinit ieri 35 de ani și tot ce-și dorește pe lumea asta este sănătate pentru fetița sa de 5 anișori. Irina Maria a fost diagnosticată cu lisencefalie, o anomalie de dezvoltare a creierului în timpul vieții intrauterine și are nevoie de tratament continuu.

Sportul naște prietenii de o viață, care se arată mai ales în situațiile dificile. Astfel, colegii de la echipele locale de fotbal amator old boys, împreună cu Primăria Oraşului Pecica, vin în sprijinul lui Mirel Arsene, cel mai longeviv jucător pecican al Progresului și vor disputa un turneu caritabil de mini-fotbal.

Acesta va avea loc pe data de 17 februarie, sâmbătă viitoare, începând cu ora 13 la Sala Mare de Sport a oraşului Pecica. Vor participa echipele: Oldboys Pecica, Victoria Ursus Pecica, Oldboys UTA Arad, Oldboys Curtici, DDB Ultras Arad, Oldobys Șeitin, APIA Arad, care vor juca în sistemul fiecare cu fiecare, pe grupe, iar sumele oferite de participanți și de public fiind oferite pentru tratamentul fetiței.

Toți cei care vor să contribuie în afara evenimentului de la Pecica o pot face în Contul bancar: MIREL ADRIAN ARSENE RO71BTRLRONMFRT540351501 sau Revolut: Mirel Adrian Arsene RO81BREL0005536253040100Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button