Gloria LT Cermei

Lipova a întors Cermeiul în amical, Dinu a reușit „dubla”! Ghighilicea – noul transfer al „sămădăilor”





Două dintre divizionarele terțe arădene și-au dta întâlnire în amical, astăzi, pe arena „Motorul” din Aradul Nou. Gloria Lunca Teuz Cermei a condus-o pe Șoimii Lipova, dar a încheiat partida învinsă: 1-3.

Andrei Vasinc a deschis scorul pentru „sămădăi” după o jumătate, după pasa lui Lazăr și un șut la colțul lung după o pătrundere din dreapta. Până atunci, cermeianii au mai avut două ocazii mari, prin același Vasinc și Sîntean. Lipova a avut un final de repriză perfect. Nica a căzut în careu în duelul cu Balazs și Siminiceanu, iar Dinu a transformat penalty-ul dictat. Era minutul 40, iar după alte 3 minute, același Dinu a înscris cu capul din centrarea Brad. Șoimii au controlat, în general, ostilitățile și Țurcanu a făcut 3-1, din doar5 metri, după centrarea lui Șimăndan.

Cermeiul a contat în premieră și pe Claudiu Ghighilicea, un mijlocaș lateral de 29 de ani crescut de Școala de Fotbal Gică Popescu, care vine de la SCM Râmnicu Vâlcea și care a mai evoluat la Minerul Mehedinți, Minerul Motru, Millenium Giarmata, ACSO Filiași, CSM Deva, Golortul Târgu Cărbunești și Cozia Călimănești. „Ne-am înțeles cu Claudiu, e un fotbalist cu calitate, care – sunt sigur – ne va ajuta. Cât despre amicalul de azi, pot spune că am făcut o prima repriză foarte bună. Am jucat, am condus, am avut ocazii și apoi arbitrii au pus-o pe var pentru Lipova la o fază care nu se impunea. Am mai luat un gol pe lipsă de marcaj, iar în repriza a doua am rulat tot lotul și a mai scăzut puțin din ritm, dar și pentru că suntem încărcați de antrenamentele grele, pe sintetic”, a spus Radu Popa, antrenorul Cermeiului, care nu a putut conta azi pe Bunea și Iosu.

După plecările lui Gavra sau Ciubăncan, Cătălin Dinu pare să fi preluat frâiele atacului lipovan. Șoimii au mai testat și un mijlocaș venit din Germania pe filiera lui Cristi Bud, fostul coleg al lui Cristi Todea, la Gaz Metan Mediaș. „E adevărat că echipa din Cermei ne-a ținut puțin în șah în primele 30-35 de minute, după care meciul a fost la discreția noastră. Ne bucurăm că am marcat de trei ori, dar mai ales că am făcut un antrenament prin joc bun, ce nu s-a lăsat cu probleme medicale, căci e important să-i avem pe băieți sănătoși în această perioadă de acumulări”, afirmă Norbert Polgar, antrenorul secund al „Dulăului”. Portarul Iliescu încă se recuperează după accidentarea la genunchi.

Formații:

Cermei: Balica (30, Rusu, 60 Sîrb) – Balazs, Siminiceanu, Siminic, Nica – Piț Lazăr – Sevici, Sîntean, Vasinc – Cornicioiu. Au mai jucat; Stamorean, Hrîncescu, Hațegan, Botaș, Ghighilicea, Sas.

Lipova: Buta – Candreanu, Petruț, Bain, Franklin – Brad, Said, Bălașa, Nica – Dinu, Chelea. Au mai jucat: Nedelea – Bokse, Vlad, Țurcanu, Salka, Puta, Andrieș, Bogdan, Șimăndan.

2 comentarii

  1. Meci frumos la discretia Lipovei care a fost superioara la toate capitolele si chiar daca au pus o pe var arbitri vorba tehnicianului hatru de echipa asa-zisilor samadai,Lipova s-ar fi impus si fara arbitri si asta s a vazut cu ochiul liber ptr unul care nu are partipiuri ori subiectivisme!
    Dar mie imi este gandul la UTA si meciul care urmeaza extrem de important de luni 12.02.2024!
    Auzi acum asa ii se mai spune mister,cui ? antrenorului vremelnic de la UTA!!? Mai alaltaieri pleca, ca nu mai ARE ROST SA MAI CONTINUE ,ASA A SPUS IN CONFERINTA IN DIRECT CA SE MAI GANDESTE daca sa continue sau NU! Vai de omul STRAMB SI SCHIMBATOR CA VREMEA ! In rest doar de bine, ce este rau ca UTA a terminat cu RARES POP ,CRSTY MIHAI sI ANDREI DAVID IN TEREN in ultimul meci castigat pe municipalul clujan!? Mister asta al nostru a spus tot el in persoana adica PURIUL,CEI MAI PLACE ASA , dar mai bine i se potriveste STAMBUL il defineste pe deplin si la propiu si la figurat a spus ca nu se bazeaza pe jucatorii aradeni get-beget din ACADEMIE!? Doamne fereste-ne de oameni strambi si schimbatori dar si ipocriti ei sunt periculosi si ies din orice situatie chiar si din cea NEFAVORABILA fara nici un fel de raspundere sau jena! Haide UTA! Daca nu batem Botosanii degeaba am castigat cu aplecatii boculetului! SA UMPLEM ARENA LUNI 12.02.2024 ! UTA,UTA,UTA,UTA,UTA,UTA.UTA! P.S.De fapt UTA a batut in deplasare de cand a venit mister( strambul) doar pe craiova lui mititelu si acum la Cluj prea putin ptr o echipa ce se respecta cu traditie si plamares dar la care tot la initiativa misterului s- au facut 30 de transferuri ,RECORD ptr liga 1 la noi in tara doar Iasul tine aproape cu 28 si nu sunt departe nici in clasament! CONCLUZIA SA UMPLEM STADIONUL SI SA BATEM LUNI Botosanii! HAIDE UTA,VICECAMPIOANA PROVINCIEI! 0 0

    0
    1
    1. Ce treaba are tot ce ai scris aici cu meciul Lipova-Cermei ? 90% din ce ai scris e despre altii . Mutati comentariul in alta parte.

      1
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button