Progresul Pecica

Pecica nu i-a ținut piept Zalăului, liderul din C10! Shiaondo a revenit la „bază” după probele susținute la MetaloglobusSCM Zalău, liderul seriei a 10-a în Liga 3, se află în catonament la Arad de pe 2 până pe 15 februarie, perioadă în care Cristian Lupuț își testează elevii cu echipele din zonă. După ce a trecut cu 1-0 de divizionara secundă CSC Dumbrăvița, formația din județul Sălaj a trecut cu 3-2 și de Progresul Pecica, chiar pe arena „Pădurice”.

Scorul pauzei a fost 0-2, după reușitele semnate Cociș (11) și Culda (38). Pecicanii au revenit în joc în minutul 50, când Arsene a trimis în dreapta pentru Răchită, acesta a centrat în gura porții, de unde Borcea nu putea rata. Zalăul s-a dus la 3-1, în minutul 65, după ce a marcat și ex. fecesbistul Nikolic, dar concluzia partidei a scris-o Răchită, care înscris frumos, din unghi, de la marginea careului, cu 10 minute înainte de final.

La Pecica a revenit și David Shiaondo care a susținut probe la Metaloglobus în acest început de an și a găsit o concurență, în Angelo Iuga. În schimb, Ionuț Bălașa a plecat la Lipova. „Un antrenament bun cu un adversar excelent pentru acest nivel, o echipă care domină seria din care face parte. Gradul de oboseală și timpul și-a pus amprenta pe jocul nostru, în comparație cu ei care sunt în cantonament, cu vitaminizare și tot ce trebuie. Au apărut destule greșeli ce ne-au arătat că mai avem mult de muncă în compartimentul defensiv. Am observat o lipsă de reacție pe momentul defensiv pe minge descoperită, marcaj larg sau chiar lipsă de marcaj la momentul fix când portarul și cele două linii nu au avut reacție, ceea ce a și dus la un gol după un corner. Facem greșeli și în poartă, unde în tur am pierdut multe puncte din cauza lipsei de reacție a portarilor. La posesie am avut realizări, ne-am mai creat ocazii pe lângă cele două goluri. Deci plusuri și minusuri pe le vom corecta, urmează un final de săptămână cu un joc în compania celor de la Curtici, iar săptămâna viitoare va fi vârful de acumulări fizice. Sperăm să corectăm lucrurile negative și să fim în formă maximă când vom juca pe puncte”, afirmă Dan Stupar, antrenorul celor din Pecica, alături de Bogdan Bozian.

Formații:

Pecica: Gakos – T. Bodri, Nasiru, Wild, Aldan – A. Iuga, L. Bodri – Moraru, Borcea, Solabi – Pășcălă. Au mai intrat: Zamfir, Burtic – M. Salka, Gomboș, Fred, Arsene, Shiaondo Răchită, Matyus, Bănățan.

Zalău: Poptean – Bora, Fărcășan, Bobaru, Cherecheș – Molnar, Zimța, Meșter, Cociș – Culda, R. Cristea. Au mai jucat: Malița, A. Pop – Kascelan, Fl. Pop, Kun. Al. Negrean, Pătraș, An. Jula, Micle, Nikolic, S. Pop.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button