Fotbal judeteanSocodor

Socodorul a condus de două ori la Felnac, dar a pierdut un amical cu 7 goluri! Rozsa a debutat cu gol pentru trupa lui MițițiVictoria Felnac a început seria amicalelor cu divizionare terțe sâmbăta trecută cu un 1-1 cu Șoimii Lipova, azi a urmat chiar un succes cu 4-3 în fața celor din Socodor, iar peste trei zile urmează jocul cu Cermeiul.

Disputa de miercuri seara, de pe „nocturna” de pe arena felnăcană a fost extrem de spectaculoasă, în special în partea secundă, când s-au marcat 5 dintre cele 7 goluri. Primii au punctat cei din Socodor, prin Mercioiu, care a respins în față un șut al lui Mintaș. Era minuul 24, iar 6 minute mai târziu, gazdele au egalat din penalty, prin Drîglă.

Tot elevii lui Tibi Darazs și Gigi Cameniță au preluat conducerea și a doua oară, prin execuția frumoasă de la 16 metri, în vinclu, al lui Lezeu. Tot 5-6 minute a durat avantajul oaspeților, căci juniorul Eric Rozsa, sosit de la Viitorul Arad, a marcat din 10 metri după acțiunea lui Lasc (2-2, min. 61). După alte zece minute, trupa lui Dănuț Mițiți a trecut pentru prima oară în avantaj, prin Țugulescu, care a trimis cu capul în vinclu după cornerul bătut de Dancă. Alexandru Lezeu a făcut „dubla” pentru Socodor, după un nou șut spectaculos de pe 16 metri. Concluzia partidei a scris-o Drîglă, cel care a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, iar mingea a fost deviată de zid în poarta juniorului Popa.

Așadar, un nou rezultat bun în amicale pentru VI-FE. „Sunt foarte mulțumit de atitudine, de joc, jucătorii prind repede ceea ce vreau de la ei și este un lucru îmbucurător pentru mine. Sper ca în scurt timp să jucăm ce îmi doresc, până acum am insistat mai mult pe pregătirea fizică și mai puțin tactic. Dar, chiar și așa, tot ce am explicat până acum s-a pus în practică. De exemplu, azi chiar mi-a plăcut ce am văzut în special pe faza ofensivă, am mai avut ocazii importante prin Lasc, Pasăre sau Dancă în fața unei echipe ce joacă mai sus. Azi a venit și juniorul Rozs, îl așteptăm pe Merca de la examene și mai ne dorim un atacant, avem ceva discuții și vreau să clarificăm în zilele următoare”, a precizat Dănuț Mițiți, care nu contează încă pe Leucuța, aflat în recuperare după operația la genunchi). A mai absentat azi și Tomuț.

După cum se știe, Socodorul s-a despărțit deja în această iarnă de Copil, Pirtea și Câmpan, dar i-a luat pe Mercioiu, Daina sau Todincă și mai testează câțiva juniori din zonă.  „Un test foarte bun, o repriză a fost pe nocturnă, ne-am mișcat binișor. A fost mai greu după antrenamentul solicitant de luni, un egal era mai echitabil după cum s-a jucat. Am avut ocazii și noi, de exemplu la 3-3 Țoca a lovit transversală cu un șut din 8 metri. Dar, scorul nu contează acum, rămânem cu un antrenament util, pe un teren bun”, a aspus Tiberius Darazs, tehnicianul celor din Socodor. Daina și Mucha au absentat azi.

Formații:

Felnac: Rusu – Mocan, Țugulescu, Istin, D. Morariu – Mitu, S. Măgulean, Olariu, Drâglă – Pasăre, Lasc. Au mai intrat: Nichici – Dancă, Rozsa, Tăutan, Buz, A. Bonchiș.

Socodor: Popa – Ciornei, Gherheș, Țoca, C.  Covaci – Turcuș, Mintaș – D. Covaci, Șerengău, Lezeu – Mercioiu. Au mai intrat: Pele, Caia, Todincă, Florea, Clej, Cătană.

Arbitri: Cristian Coroban, Gabriel Hărduț, Denis Calnacov

***

Sântana a pierdut după pauză amicalul cu Ghiroda

În alte două amicale în care au fost angrenate prim divizionare județene arădene:

Unirea Sântana – CSC Ghiroda și Giarmata Vii (Liga 3-a)  0-2

Al. Popovici, Imbroane

CS Beliu – Național Sebiș  3-1

Cotoc 2, R. Popovici / Hadăr2 comentarii

  1. Bravo celor de la Felnac pentru condițiile oferite și tot odată pentru eforturile făcute ca să se poată juca în perioada asta pe amicalele acasă. Felicitări!

    5
    0
  2. Egal era echitabil ? Pai daca te respecti ca esti echipa de liga 3 si joci cu liga 4 minim doua goluri diferenta ar trebui sa fie. Tinand cot ca se zice ca la liga 3 te pregatesti mai intens decat la liga 4 . Si valoarea ar trebui sa fie mai mare la liga 3. Dar cand e amatorism total cum e la voi la Socodor , orice rezultat poate fi intr-un meci

    1
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button