Cluburi polivalente

CSȘ Gloria Arad și-a premiat performerii anului 2023 și pe antrenorii lor în cadrul unei gale, gruparea „galben-albastră” a strâns 65 de medalii!Pentru al doilea an la rând, Clubul Sportiv Școlar Gloria Arad și-a cinstit performerii din sezonul precedent. Totul a avut loc în cadrul unei gale ce a avut loc joi seară la Sala Unirii, de pe Bulevardul Revoluției. Și de această dată, directorul Paul Barta și adjunctul Ioan Coste au dorit ca premiile să fie substanțiale și tocmai de aceea au organizat evenimentul în luna februarie și nu înainte de Sărbătorile de iarnă.

 

 

 

 

 

 

 

Discobolul Mihai Motorca – cel mai premiat sportiv al CSȘ Gloria

Cel mai important este că sportiviii și antrenorii lor au plecat acasă cu pachete bogate în dulciuri, lactate, vouchere Gemi, treninguri și plicuri cu bani. Iar un sportiv medaliat național, internațional și component al loturilor naționale a cumulat nu mai puțin de 1500 de lei. A fost cazul lui Mihai Motorca, valorosul atlet specializat în aruncarea discului, pregătit de profesorul Constantin Miclea. O sumă deloc de neglijat pentru un club finanțat de Ministerul Educației, fondul de premiere fiind asigurat doar prin implicarea a zeci de sponsori și parteneri. Mai mult, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad, prin profesorul Francisc Schmidt, a oferit premii speciale medaliaților pe plan internațional. Ramona Lile, rectorul UAV, a fost reținută de alte evenimente, dar Universitatea Aurel Vlaicu rămâne unul dintre partenerii importanți ai CSȘ-ului.

A fost prezentă și conducerea Consiliului Județean Arad, respectiv președintele Iustin Cionca și vicele Ionel Bulbuc, în virtutea faptului că CSȘ Gloria a fost finanțată în virtutea proiectului depus la Centrul Cultural Județean cu 30 de mii de lei. Suma a fost investită în echipamente de joc, treninguri, mingi și alt „material didactic”. Parlamentarul Sergiu Bîlcea și-a  arătat și el sprijinul pentru sportivi din calitatea sa de membru al Comisiei pentru Tineret și Sport.

 

Bilanțul CSȘ Gloria în 2023: 65 de medalii naționale și „aurul” internațional al Blancăi Valea

Înființat în 1957, Clubul Sportiv Școlar „Gloria” Arad are în componență la momentul actual nu mai puțin de zece secții. În cadrul acestora, peste 700 de copii, împărțiți pe 55 grupe (începători, avansați și performanță) și îndrumați de 28 de profesori specializați. În anul 2023, cei mai buni dintre cei buni au adus în vitrina clubului nu mai puțin de 65 medalii la nivel național prin 48 de sportivi (14 medalii de aur, 24 argint și 27 bronz) și o medalie la nivel internațional. Blanca Valea este cea care a luat „aurul” la Campionatele Balcanice de Baschet Feminin U16, alături de fetele componente ale României U15. Totodată, Mihai Motorca a obținut un loc 5 la aruncarea discului la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Totodată, CSȘ Gloria a dat 14 la acțiuni ale loturilor naționale sau care au fost cuprinși în diferite programe de pregătire ale federațiilor naționale, respectiv: Mihai Motorca și Vanessa Oriaku (atletism), Blanca Valea, Eva Roman, Antonia Tat, Ariana Bobroczkyi, Magda Ciubăncan, Nicole Fritea (baschet), Nectarie Sucigan și Gabor Laioș Marco (haltere), Lucas Toc, Ionuț Gherman (kaiac), Vlad Petrean și Anna Maria Hotăran (lupte).

Barta: „Sportivii, familia, școala, profesorii, partenerii și sponsorii unui club formează o echipă”

Nu mai puțin de 42 de parteneri a avut CSȘ-ul la gala din această seară și anume: Inspectoratul Școlar Județean Arad, Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Universitatea de Vest „vasile Goldiș” Arad, Fundația Alber, Asociația Cetatea Voluntarilor Arad, Agenția Imobiliară Acasă Arad, Webasto România Srl, Guala Pack Nădab, Joyson Safety Systems, Sc Ecolect Ba Prest Srl, 18 Gym Fitness & Spa,
Plattinium Bistro & Pizza, Sc Auto Group C M B Srl, Euro Siguranța, Auto Schunn, Asociația Liga Desavoia, Gemi Sport & Spa, Agenția Imobiliară Propertylab, Sc Batutza & Camy Instal Srl, Lactate De Pecica, Brodconf, Afluent Arad South Terminal, Fcc Environment, Glasspandoor, Sc 8imo House Residence Srl, Weissman International, Transport Company, Asociația Bottega, Mirenis Grup, Transylvania Invest, Smart House, Pamavi Instal Construct, Sc Polach Impex Srl, Sc Rgv Funciar Consult Srl, Sc Thaibau Construct Srl, Auto Service Pecica, Societatea Agricolă Mănăștureana, The Premiere, Seritex Srl și Ozsda Professional Cleaning Srl3. „Copiii au nevoie de susținere pentru practicarea sportului de performanță a fost mesajul nostru și el a fost recepționat și, pe parcursul anului trecut, au fost alături de noi partenerii și sponsorii care au făcut posibilă și această premiere. Le mulțumim tuturorne dorim ca în continuare să ne fie alături pentru că sportul e cel mai bun ambasador al unei comunități. Și nu aș vrea să se uite că în sportul școlar și nu numai, pentru a avea performanțe e nevoie de mai mulți factori implicați. Familia, școala, profesorii, partenerii și sponsorii unui club formează o echipă, care are un rol foarte important în viața sportivilor de performanță. În formulă completă, eforturile și sacrificiile lor vor da roade mai bune și ne vom bucura alături de ei de reușite”,a spus directorul CSȘ Gloria, Paul Barta, care a făcut premierea sportivilor, alături de o parte a sponsorilor prezenți la gală.

Rezultatele CSȘ Gloria în anul 2023

Sportivii și antrenorii premiați în această seară, dar și rezultatele de medalii obținute în 2022, sunt:Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button