UTA Arad

De ce Rednic nu a avut parte de același tratament din partea SCU ca și predecesorii săi? „Relațiile cu conducerea s-au stricat și nu am vrut să-l expunem”

Prăpastia dintre conducerea clubului UTA și Suporter Club UTA s-a mărit și mai mult după încercarea de a scoate organismul fanilor din organigrama AFC. Despre reacția șefilor SCU am relatat în întregime, însă cum se raportează suporterii la echipă și mai ales la antrenorul Mircea Rednic?

În precedentele sezoane, cei de la SCU obișnuiau să-i cheme la discuții amicale pe tehnicienii „Bătrânei Doamne”. S-a întâmplat cu Laszlo Balint, Ionuț Badea și Ilie Poenaru, dar „tradiția” s-a oprit la Mircea Rednic. Actualul „principal” a avut rari contacte și doar cu o mică parte a conducerii SCU, cum s-a întâmplat cu ocazia inaugurării statuii lui Iosif Pecsovszky.

Iar Claudiu Negru recunoaște că există o altfel de abordare cu privire la relația SCU cu antrenorii „Bătrânei Doamne”, pornind de la stricarea relațiilor cu șefii grupării „roș-albe”. „Nu aș vrea să vorbesc atât de mult, dar, de exemplu, în al doilea mandat al lui Balint, ne-am dat seama că la discuțiile cu el totul e roz și îți spune ceea ce vrei tu sau ai zis deja. Efectiv am ajuns și noi la un nivel de saturație și am spus hai să mai lăsăm faptele să vorbească. Că așa, de promisiuni, de pupături, de îmbrățișări e plin podul. Nu avem nimic cu domnul Rednic, pur și simplu a fost o consecință a faptului că s-au stricat atât de mult relațiile cu conducerea clubului și așa mai departe. Până acum, toate întâlnirile cu antrenorii cumva erau mijlocite și de către conducere și nu am vrut să se pună și dânsul în poziție delicată. Adică, nu am vrut să-l expunem pentru că noi nu am mai avut nicio relație, nicio comunicare cu conducerea clubului. Dacă el venea să discute cu noi, automat îl expuneam de la început de mandat și, știți foarte bine, că Meszar este o persoană foarte ranchinoasă chiar dacă el pare un mielușel, cam tăcut în fața camerelor. Dar, în particular e o persoană foarte răzbunătoare, ca și cel care îl butonează. Ideea e că pur și simplu au fost niște circumstanțe, ne-am pus și noi problema la început. Dar, am zis că poate e mai bine să-l lăsăm să-și vadă de treabă, dar nu avem nicio problemă să ne reîntâlnim. L-am invitat și a ținut să fie prezent la inaugurarea statuii, asta e important că a înțeles și dumnealui însemnătatea momentului. El e așa, mai șugubăț, în conferințe…”, a spus președintele SCU.

Altfel, Mircea Rednic a lăudat în general publicul din Arad, i-a subiniat importanța, dar a și trimis săgeți către unii suporteri și aici i-a pomenit pe cei care și-au luat banii înapoi pe abonamente, respectiv contravaloarea partidelor pe care UTA le-a jucat în alte orașe pe perioada în care s-a schimbat gazonul pe arena „Francisc Neuman”.

11 comentarii

 1. CERCUL DE CRETA CAUCAZIAN Bertold Brecht. Un copil de regina abandonat în graba în timpul unui război printre bagaje. Este salvat și crescut de o servitoare a palatului. După razboi, regina revendica copilul. Judecătorul dispune trasarea unui cerc cu creta Copilul la mijloc, urmând ca cele doua femei sa tragă de mana copilului de partea sa. Câștiga detașat regina. Copilul e dat servitoarei. Nu a vrut sa rupă mana copilului prin duritate. CINE TRAGE DE MANA COPILULUI., UTA, FĂRĂ CONSECINȚE.? Pentru Kaiara.

  16
  2
  1. interesant… eu cred ca astia de la ,,butoane,, asteapta ca,copilul sa creasca si sa fie voinic,pentru ca abia apoi sa se agate de el ca sa iasa din nisipurile miscatoare ale cercului de interese cu care au inconjurat UTA…

   8
   1
  2. Eu cred ca problema e la mijloc și nici o parte nu pricepe ca pentru buna funcționare e nevoie de ambele părți! Conducerea să conducă clubul iar suporterii să susțină echipa! Când fiecare parte crede ca le poate face bine pe toate apar problemele. Dar asta e tipic și la noi romanii! Toți suntem capabili sa dam sfaturi pe toate palierele! Suntem toți finanțatori, conducători, cel mai des antrenori și cel mai puțin suporteri (în adevăratul sens). Sper domnule Ionescu să nu se rupă “copilul” la mijloc sau să iasă cu handicap din toată treaba!

   12
   3
   1. Asa este. Insa, din pacate, cand se asociaza/casatoresc doi si se ajunge la concluzia ca au „nepotrivire de caracter”, atunci e destul de complicat.

    3
    0
   2. de la dragoste la ura e un singur pas … divorturile in general sunt cand unul dintre soti da de altcineva cu bani mai multi …

    6
    0
  3. Interesanta comparatie. As completa cu un caz chiar real cunoscut de mine: se cearta partener si partnera care au un copil, doi tineri cu mintea infierbantata si fara control la nervi, barbatul tanar a ajuns la inchisoare, am vorbit cu el si mi-a povestit ca partenera la imbrancit la cearta iar el a ripostat lovind cu pumnul…acum cazul se judeca si statul a hotarat sa ia copilul in adoptie, iar mai tarziu se va decide daca merge la adoptie privata sau ramane asa la stat !
   Oare se pliaza la cazul UTA ?

   Atentie ! Cercul de creta caucazian poate sa fie sters/modificat/anulat tot de acela care l-a trasat (sau a dat instructiunea sa fie trasat) !

   1
   0
  1. Aici chiar ca Rednic nu are a face cu nimic, aici chiar trebuie protejat ca echipa sa nu sufere din razboiul asta.

   6
   0
 2. Dar ce aiere si impresii au astea cinci, Flacaii chiar se cred stapanii Utei si probabil si a Aradului
  La munca si dupa ce realizati ceva in viata reveniti

  11
  8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button