Minifotbal, futsal

Șimandul a „dărâmat” Mausoleul și a câștigat cel de-al doilea său meci în Liga 1 la futsal!Zi importantă pentru Șoimii Șimand, care obține a doua sa victorie în Liga 1 la futsal. În cadrul etapei a 16-a, în noua sală din comuna arădeană, elevii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană au trecut cu 10-8 de Mausoleul Mărășești, formație care s-a prezentat în județul nostru fără doi dintre cei mai importanți jucători ai săi, Stoica și Cireș.

Gazdele au profitat și au deținut controlul pe marea parte a întâlnirii. Șimandul a avut mai mere avantaj pe tabelă, fiind egalată doar în trei rânduri, la 2, 4 și 8. Scorul pauzei a fost 5-4, iar reușitele ce au decis câștigătoarea, cu 10-8, au venit în ultimele 7 minute de joc. Cordoș, Albu și Ciornei au marcat câte trei goluri pentru „șoimi”, iar profesorul Mărcuș, unul. Pentru gruparea din județul Vrancea au înscris: Petre (4) Ion (2), Marin și Iliescu. Din lotul Șimandului fac parte din această săptămână și Bogdan Burlă și Florin Mateucă, dar niciunul dintre ei nu au putut veni la meciul cu Mausoleul.

Așadar, Șimandul mișcă ușor clasamentul, de la 3 la 6 puncte, dar tot rămâne ultima în elita futsalului românesc. „Sunt mândru de băieți, au respectat ceea ce am vorbit, s-au dăruit și am câștigat meritat. E adevărat, ei au venit cu o echipă mai tânără, dar chiar și așa s-au ținut bine de noi. Am vrea să-i dedicăm victoria colegului nostru Florian Albu, care va deveni tătic în curând, dar și domnilor consilieri și domnului primar care ne susțin necondiționat activitatea”, spune Dani Mărcuș.

Contra vrâncenilor, Șoimii Șimand a evoluat în formula: Darius Galeancu, Claudiu Ujoc, Andrei Cordoș, Alin Ciornei, Dan Morariu, Florian Albu, Fabian Micula, Dumitru Buruiană, Daniel Mărcu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button