UTA Arad

Bibarț intervine în conflictul dintre conducerea clubului UTA și SCU: „Cer ambelor părți să fie raționale, n-am auzit ca undeva un club să existe fără suporteri”

Nu e un secret că relațiile dintre conducerea clubului UTA și autoritățile locale s-au răcit în această toamnă, după ce echipa pregătită de Mircea Rednic a fost nevoită să joace în alte orașe, pentru ca pe arena „Francisc Neuman” să aibă loc operațiunea de schimbare a gazonului. Nu de puține ori, Alexandru Meszar a spus public că UTA a pierdut sute de mii de euro (ar fi vorba despre aproximativ 700 de mii) tocmai pentru că nu s-a mai jucat la Arad, unde fanii ar fi venit în număr mult mai mare și, implicit, încasările din bilete ar fi fost mai mare. În plus, au fost abonați care și-au cerut banii înapoi pentru meciurile pe care „roș-albii” le-au jucat la Oradea, Sibiu sau Cluj. În fine, clubul UTA a avut cheltuieli și cu investițiile de pe „Iuliu Bodola” sau cu deplasările pentru meciurile considerate acasă.

Acum, Călin Bibarț ia mai degrabă partea celor de la Suporter Club UTA în conflictul generat de conducerea „roș-albilor” prin organismul fanilor din club.  „N-am auzit ca undeva un club să existe fără suporteri, iar cei ai UTA-ei sunt considerați printre cei mai frumoși și civilizați. Să intri în conflict cu cei ce te susțin este un act de imaturitate, să fiu iertat. Și-apoi, noi suntem ardeleni, nu altceva. Doar n-o să ajungem și noi, precum Craiova, cu două echipe rupte practic din unul și același club. Am fost întotdeauna convins că noi, ardelenii, suntem mai cumpătați. Mi se pare, totuși, absurd să asistăm la un soi de <<divorț>> între conducerea unui club și reprezentanții suporterilor. Sunt convins că există o cale de înțelegere. Ne facem de râs în fața întregii țări. Cer din partea ambelor părți aflate în conflict să fie raționale, să nu-și bată joc de una dintre emblemele Aradului! Indiferent care ar fi motivele. Bătrâna Doamnă va împlini anul viitor 80 de ani. O vârstă frumoasă, la care are dreptul să strălucească din nou, pentru că înainte de toate, acest club este o stare de spirit a Aradului. Cei mai mulți dintre noi ne-am născut când UTA deja exista, iar acest simbol al Aradului trebuie să existe și după ce noi nu vom mai fi. UTA e a arădenilor, nu a cuiva anume”, a declarat, printre altele, primarul Aradului într-un interviu acordat colegilor de la aradon.ro.

Vineri, în conferința de presă, cei de la Suporter Club UTA l-au acuzat direct pe Gheorghe Falcă de interese ascunse în ceea ce o privește pe gruparea arădeană. Pe hârtie, fostul primar este coleg de partid cu Călin Bibarț, însă neînțelegerile dintre cei doi sunt de notorietate.

6 comentarii

 1. Și totuși, Meszar in calitate de ce ? Că președinte nu este, finanțator nu este, patronul echipei nu este.In organigrama AFC UTA nu este și nici in statul de funcții.

  16
  1
  1. E ajutor de bagator de seama, la fabrica de impachetat fum.

   Legendele spun ca e sustinut de unu zis „faraonu'”, personaj mitic, egal, daca nu cumva superior, zeilor; dar nu e sigur ca ne putem lua dupa toate barfele din colt de strada. Omul e bun la functia lui, e numero uno!

   Slava lui in vecii vecilor!

   6
   1
 2. Să nu se bage Bibart in ei cu Coldea sub acoperire că Meszar s-ar putea să emigreze cu toată șleahtă lui din Arad

  11
  1
 3. Am apreciat poziția d_l Primar

  Acum cind am văzut cum a fost apreciata de altii, vreau sa vad dacă avem Primar în Arad.

  2
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button