UTA Arad

UPDATE! Tudorie a semnat cu UTA și devine cel mai bine cotat fotbalist din lot, Cooper – la un pas de un transfer în Iran!







UTA mută în linia de atac în ultima zi de mercato. Godberg Cooper este foarte aproape de a pleca la o formație din Iran, arădenii chiar urmând să încaseze o sumă simbolică, în timp ce la ușa de intrare se prezintă Alexandru Tudorie (27 de ani).


Ca și în cazul lui Vlăduț Morar, Mircea Rednic speră să resusciteze un fotbalist cu calități tehnico-tactice bune, dar cu probleme de implicare în joc. Născut la Galaţi, Tudorie s-a format la Steaua Dunării Galați, Academia Hagi și Oțelul. A debutat la seniori în 2013, în tricoul Oțelului, iar în România a mai evoluat la FCSB, FC Voluntari (în trei rânduri), Universitatea Craiova și Sepsi. În străinătate a jucat în Rusia, la Arsenal Tula și în Arabia Saudită, la divizionara secundă Al-Adalah, unde a petrecut prima jumătate a actualei stagiuni.


Tudorie are 52 de goluri înscrise și 10 pase decisive în cele 209 meciuri jucate în Superligă, iar pe plan intern are la activ și cinci trofee: trei Cupe ale României, una cu Universitatea Craiova și două cu Sepsi, o Cupă a Ligii, cu FCSB și o Supercupă a României, cu Sepsi (câștigată chiar la Arad în 2022). A reprezentat România la nivel U17, U18, U19 și U21 și, în momentul în care va semna cu UTA, va deveni cel mai scump fotbalist din lot, cotat de transfermarkt la 1 milion de euro.

Totodată, Mircea Rednic nu a renunțat la ideea de a-l aduce și pe Imoh Ezekiel, atacantul nigerian cu care a mai lucrat la Standard Liege în urmă cu un deceniu. „Ne interesează doar jucători liberi. De exemplu, îmi doresc un jucător cu care eu am lucrat, doar că avem probleme cu viza. Dar, sper ca în scurt timp să se rezolve, a jucat în prima ligă și ca CV e top, e liniștit, e conectat”, spunea antrenorul UTA-ei.



Clubul UTA a anunțat transferul lui Tudorie

De puține minute, clubul UTA a oficializat transferul lui Alexandru Tudorie, prin următorul anunț:

”Bun venit, Alexandru Tudorie!

Alexandru Tudorie este, începând de astăzi, noul atacant al UTA-ei.
Fostul internațional de tineret al României s-a născut pe 19 martie 1996, la Galați, măsoară 1.92m și vine de la Al-Adalah, din Arabia Saudită.
A adunat 209 meciuri în Superligă pentru FC Voluntari, Universitatea Craiova, Steaua București, Oțelul Galați și Sepsi OSK. În prima ligă a României a marcat de 52 de goluri și a oferit 10 pase decisive. A mai evoluat în carieră pentru Arsenal Tula, în Rusia.
În total a adunat 28 de meciuri la naționalele de juniori și tineret ale României. A câștigat trei Cupe ale României în trei sezoane consecutive între sezoanele 2020/2021 și 2022/2023. Mai are în palmares o Cupă a Ligii, cu Steaua București, și o Supercupă a României, cu Sepsi OSK.

Îi urăm bun venit și la cât mai multe goluri în tricoul roș-alb!”

2 comentarii

    1. Aproape adevărat.Problema e alta: Tăt aducem jucători în SPERANȚA că,, oricum moare ultima!?, vom RESUŞCITA CEVA!. Băh ,oameni buni, pare că UTA ,o devenit un fel dă camera dă urgență sau ceva dă genu’ ăsta. Tăt VREM! ,să salvam pă tătă lumea, să fie bine ca să nu fie rău, etc.Părerea mea: o atitudine dă kkt! Şi asta o să afecteze nu numa’ UTA , ci şi Aradu’. Glumesc: ARADU’ ÎI AFECTAT DĂJA!?Ăsta ar fi rezultatu’,NU pot să-l numesc management( hai să-zicem neaoş pă româneşte : administrație), pierderii dă timp a lu’ meszar( na, că amu vă zic în clar! ,nu păntru majoritate,ci doar pt. ăia care să felicită aci , pă site, ca SINCER, MAI BINE ŞI-AR LUA O CAMERĂ!) , si implicit a noastră
      Dragi arădeni: zice-se că SPRANȚA more ultima,numa’ sfatu’ meu îi să nu vă culcați p’-o ureche că ,pân’ la urmă, MOARE şi ea! Şi n- am zis-o io…
      HAIDE UTA!!!

      4
      15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button