Minifotbal, futsal

Buteniul a descins la Gurahonț pentru biletele la turneul final județean de futsal: „Mai buni, chiar și fără doi jucători importanți”După șase zone ale campionatului județean de futsal desfășurate în șase formații, împărțite în grupe de câte trei echipe, a urmat cea de la Gurahonț, la care s-au înscris doar cinci echipe. Una nici nu s-a mai prezentat, respectiv AS Vârfurile, astfel că întrecerea jucată în sistem campionat, fiecare cu fiecare, a durat mai puțin și a avut următoarea desfășurare:

Unirea Gurahonț – Progresul Dieci 3 – 1

Progresul Dieci – Progresul Hălmagiu 0 – 3

Crișul Alb Buteni – Progresul Hălmagiu 2 – 1

Crișul Alb Buteni – Unirea Gurahonț 3 – 0

Crișul Alb Buteni – Progresul Dieci 7 – 3

Unirea Gurahonț – Progresul Hălmagiu 4 – 1

Au arbitrat Sebastian ­­­­­Mako, Ciprian Pătroi Ciprian, Alexandru Andea, supervizați de Andras Mako

Clasament final
1. Crișul Alb Buteni 4 3 0 0 11 – 4 9 pct.
2. Unirea Gurahonț 4 2 0 1 7 – 4 6
3. Progresul Hălmagiu 4 1 0 2 5 – 6 3
4. Progresul Dieci 4 0 0 3 4 – 13 0
5. Vârurile* 0 –- –- –- –– –-
Buteniul atacă trofeul la Macea și de abia așteaptă să inaugureze noua bază sportivă din comună
Crișul Alb Buteni și-a câștigat toate meciurile și și-a luat, astfel, biletele pentru turneul final, de la Macea. Totul s-a decis în meciul direct cu gazdele de la Gurahonț, decis de „dubla” lui Bășcărău și reușita lui Surda. „Chiar dacă ne-au lipsit jucători importanți, precum Lazea sau Mladin, eu cred că am demonstrat că am fost echipa mai bună și mergem să câștigăm și turneul final de la Macea. A contat și faptul că ne-am pregătit la acest început de an doar în sală, în așteptarea inaugurării noii baze noastre sportive. Încă odată aș vrea să le mulțumim autorităților locale pentru investiția de 300 de mii de euro din fonduri locale, căci dacă am fi stat după fondurile CNI cine știe când am fi reușit să avem o bază nou, modernă, cum nu sunt multe în județ. Am și suferit puțin în exil, la Sebiș, dar de abia așteptăm să ne întoarcem acasă, în primăvară, să vedem când primim verde și pentru folosirea gazonului. La nivel de lot, l-am pierdut pe Mașniță, care a plecat la Beliu, dar a revenit Țica. Să vedem dacă-l vom putea lua și pe Surda, el nu ar mai dori să meargă la Sebiș. Sunt convins că ne vom face o echipă bună în perioada ce urmează, o să mai vină și alte nume grele la nivel județean din zonă”, a spus Cristian Moț, președintele-antrenor al celor de la Buteni.
Lotul echipei ce a câștigat „zona” Gurahonț este format din: Robert Sandu, Raul Bâlc, Alexandru Țica, Bogdan Surda, Florin Maxinan, Lucian Faur, Daniel Duma, Eduard Bășcărău, Georgian Hulbăr.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button