Sporturi de contact

Kickboxerii de la Blitz Team Arad au făcut ravagii la prima competiție a anului

Competițiile anulului 2024 au demarat la Timișoara pentru sportivii de la Blitz Team Arad, antrenați de Edi Gafencu și Robert Tătaru. La start s-au aliniat peste 300 de sportivi, iar arădenii s-au întors cu 9 medalii, dintre care 7 de aur, după cum urmează:

Rareș Dărău – 10 ani (categ. 60 kg) – locul 1

Eduard Asz – 13 ani ( categ. 85 kg) – locul 1

Adela Șerban – 14 ani (categ. 50 kg) – locul 1

Rafael Boer – 15 ani (categ. 80 kg) – locul 1

Yannis Morar – 15 ani (categ. 70 kg) – locul 1

Alexandru Gaudi – 15 ani (categ. 64 kg) – locul 2

Andrei Caba – 16 ani (categ. 85 kg) – locul 2

Totodată, Blitz Team a avut și luptători care au intrat în ring în piramide pentru centurile de campioni. Și, pirmaida categoriei grele a fost aproape de a avea o finală între doi elevi ai lui Edi Gafencu și Robert Tătaru, David Covaci și Paul Covaci, însă ultimul nu a putut lupta din cauza unei accidentări provocate de adversarul din semifinală. De altfel, acesta din urmă a și fost descalificat pentru lovitură interzisă. Apoi, Florin Tătaru a câștigat piramida categoriei 60 kilograme, în timp ce Andrei Gaudi a pierdut primul meci din piramidă.

”După 8 luni de când am deschis sala mea și aproape 2 ani de când antrenez, facem performanță, chiar dacă copiii nu au foarte mult timp de când practica acest sport, fac lupte foarte spectaculoase. Sunt mândru de voi, reprezentanți orașul nostru de fiecare data cu mândrie!”, a fost mesajul lui „The Blitz” Gafencu la finalul competiției de pe Bega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button