UTA Arad

E oficial, Suporter Club UTA a fost exclusă din AFC UTA: ”Acest pilon este zdruncinat, însă nu dărâmat”Întrunită la ora 16, la sediul clubului UTA de pe Calea Victoriei, Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA a votat excluderea Suporter Club UTA din AFC UTA. Dintre membri au fost prezenți: Alexandru Meszar, Florian Voinea, Călin Costea și Claudiu Negru, în timp ce ceilalți membri, Gabriela Meszar, Alexandra Lucaci și Dorin Stana au fost reprezentați, prin madatar, de avocatul Sorin Lanevschi. Votul a fost copleșitor, 6-1, pentru excluderea SCU din AFC UTA.

La câteva minute după, Suporter Club UTA a venit cu următorul comunicat:

”Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA a votat excluderea Suporter Club UTA din asociație, devenind astfel Adunarea Generală a familiei Meszar.

Suporter Club UTA a fost membru fondator în AFC UTA, iar istoria asociației noastre s-a confundat, încă de la înființare, cu cea a clubului UTA. Suporter Club UTA a fost parte din FCM UTA, UTA SA, UTA Bătrâna Doamnă și AFC UTA, în calitate de organism deținător al mărcii „UTA”, fiind mereu pilonul care a dat clubului echilibru, moralitate și, mai ales, identitate.
Astăzi, prin excluderea Suporter Club UTA din AFC UTA, de către familia Meszar, acest pilon este zdruncinat, însă nu dărâmat.
Este datoria noastră să apărăm și să luptăm pentru ca numele „UTA” și moștenirea Baronului să rămână nepătate și să nu poată fi târâte prin noroi de către o șleahtă de pungași mărunți. Nu ne vom da bătuți! Nu vom renunța să luptăm pentru valorile morale în care credem și pe care le promovăm!

Ne luăm angajamentul în fața tuturor suporterilor să luptăm prin toate mijloacele legale pentru a întoarce o decizie pe care o considerăm abuzivă, discreționară și lipsită de temeinicie!”15 comentarii

 1. Nu renunțați! Arădenii trebuie să priceapă că șleahta instalată la UTA e una care căpușează la modul cel mai mizerabil clubul nostru! Să-mi fie iertat ce scriu, dar numai proștii mai pot crede că lucrurile sunt ok la club în condițiile în care Meszar și famiglia își fac averi pe spinarea lor. Și dacă ar câștiga UTA campionatul arădenii nu pot fi de acord cu jaful practicat de clica asta mizeră. Nu sunt neapărat fan SCU, dar trebuie să fii redus rău să nu-ți dai seama că au dreptate luptând împotriva mafioților care au confiscat spre folosul lor o echipă ca UTA! Nu renunțați! Există DNA!

  37
  15
  1. In sfarsit, un comment real si corect ce nu mai citisem demult. Ar trebui scos la imprimanta si inmanat tuturor aradenilor prezenti la meci, sau pe strada, in postele blocurilor si caselor…

   13
   12
 2. Suporterii (SCU) nu au ce cauta in birouri.
  Suporterii nu trebuia sa faca jocul unor persoane fizice, interese de grup.
  Nu cred ca Mesar e cea mai buna optiune, dar nu poti sa iti impui un favorit intr-un club PRIVAT. Nu pricep de ce lumea nu intelege asta. UTA NU E CLUB DE STAT. SCU a ajuns o adunatura de cefe late si interes politic de balamuac.
  Sper sa nu ajungem de rasul Romaniei, doar pentru ca exista egouri , interese , atacuri, alegeri 2024, etc.
  Doamne ajuta ca UTA sa fie bine. Pe mana oricui.

  25
  25
  1. La fel ,Doamne ajută să vină,de unde naiba?, un primar OK. Oricare ar fi! Nu vi se pare ,totuși, o tâmpenie? Că ,vorba aia: Divinitatea îți dă,da’ nu-ți ( sau Nuți?😎😂 ), bagă în traistă…

   2
   5
  2. Spune asta echipelor din Bundesliga. Sa facă vreun club de acolo așa ceva, ar fi revoluție, Meszar și familia nici nu ar mai avea ce căuta în oraș.

   Pana la urma asta e, luam jucători, semnam, dam comisioane, după 6 luni/un an pleacă gratis. Pe alții îi vindem pe nimic la echipe ca Rapid, care era in Liga a 2a când noi promovam. Acum vând pe Moldovan la Atletico, sunt pe locul 2 in Liga 1, in timp ce noi stăm după Placca și Vaca și tragem sa nu retrogradam de 3 ani. Despre ce proiect vorbim pan la urma? Ce club privat? Cu banii aradenilor, ce funcție are Meszar la club? Cine a fost unul din pilonii de bază a clubului când a pornit de jos?

   12
   6
  3. Tot o dați cu faptul că UTA este un club privat, dacă UTA este un club privat , vă rog să ne spuneți și nouă cine este patron la UTA, pentru că eu știu că o entitate privată are un proprietar.

   9
   5
  4. Ce fumezi? Iarba donată de falcă și codru in caserole?
   Vezi că nu duci pe nimeni în eroare cu acest mesaj. SCU a griat acest club, cu sigla,palmaresul ,acest club funcționează legal la LPF și FRF datorită SCU. Pionul de baza a fost Scu.
   Când aia mergeau prin liga 4 tu plângeai după echipa lui marțian.
   Acum toți sunt mari utisti.
   Aradul își merită soarta cu astfel de oameni care reprezintă interesele politice ale europarlamentarului.
   Rapid ne cumpără jucătorii, se bat la campionat și noi de 4 ani tot la retrogradare.

   10
   4
 3. Pana când scu nu își retrage palmaresul, culorile și ce mai au…pierd timpul degeaba cu declarații. Dacă cumva au ce sa retragă, în ultimul timp încrederea în ei ii tot mai mica în rândul suporterilor de rand.

  12
  8
   1. Mie mi-ai scris? Vezi ca ai răspunde sa știu 100% cui te adresezi. În fine,daca mi-ai scris mie, eu unul nu ma cert cu nimeni, dar m-am saturat sa vad la fiecare lovitura ce o aplica mafioții ăștia clubului, scu sa iasă cu declarații și atât. Îmi pare rău de ei, saracii, ca de la început au avut încredere în gasca PNL ista. Ca mai și cumpărau câte doua-trei bilete sa susțină clubul, și o cunostiinta de a mea vedea meciurile de la tribuna 1..asta înseamnă să fi fraier. Maine poimane meszar le și da una după cap și tot la nivelul declarațiilor rămân.

    3
    1
 4. Am înțeles stana bolnav, dar doamnele? Din surse am auzit că doamnele erau cu apreutese! Rușine meszar baci, rușine, norocul vostru este trăim în România, de eram în Marseille nu mai apucați ziua de mâine, nesimțiti, HAI UTA 😤

  12
  7
 5. Trebuie analizat cu atenție problemele clubului și discutat față în față conducere și scu, nu este normal ce se întâmplă, nu este normal ca Dorin Stana, Florian Voinea și nu știu mai care să decidă pt.UTA! Ce-i de la scu chiar sau sacrificat pt.ca acest club să renască!

  12
  4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button