UTA Arad

Rednic a lăsat de la el și-l ia împrumut pe Vulturar de la Rapid, mijlocașul de 19 ani va fi spectator la UTA – Botoșani!Cătălin Vulturar va reveni, până la urmă, la UTA, sub formă de împrumut de la Rapid. Internaționalul U21, care va fi prezent în tribune astăzi la meciul contra lui FC Botoșani alături de impresarul său, Cătălin Sărmășan, va evolua în tricoul „roș-alb” până în vara acestui an.

Tânărul mijlocaș a semnat cu giuleștenii la începutul lunii, iar la sosirea în țară a făcut unele declarații care nu au fost pe placul fanilor arădeni, motiv pentru care a fost criticat de cel sub comanda căruia va lucra acum, Mircea Rednic.„Eu am semnat cu Rapid, îmi doresc să fac pași mici, să-mi fac treaba la Rapid şi să avem performanţe excelente. Da, suntem aproape acolo şi cred că ne jucăm cărţile pentru campionat. După mine, fanii Rapidului sunt cei mai frumoşi din ţară. Rămâne să învăţ imnul Rapidului” spunea, printre altele, fotbalistul de 19 ani.

Întrebat la acel moment dacă îl dorește la UTA pe Vulturar, Mircea Rednic părea să excludă varianta: La declarațiile pe care le-a făcut, nu că nu mai vreau eu, nu mai vor suporterii. Ăștia sunt copii fără minte, dar ar trebui să fie ajutați și un pic sfătuiți de impresar. Nu ai voie să spui așa ceva. În primul rând, noi l-am vrut, impresarul lui ni i-a propus și pe Vulturar și pe Dumiter si nu s-a făcut. Acum văd că cei de la Rapid l-au cumpărat și era vorba de un împrumut, dar eu chiar nu mi-l doresc în situația de față. Plus că am făcut deja două transferuri, am luat doi jucători pe post, deci în momentul de față nu mă interesează. Să stea acolo, să învețe imnul Rapidului. O să aibă concurență, nu cred că antrenorul și l-a dorit, nu l-a dorit. Vulturar e un jucător bun, dar acolo e concurența mare la mijlocul terenului și avea mai multe șanse aici să joace. Dacă el a ales și a făcut declarațiile pe care le-a făcut, e clar, nu mai am nevoie de el”

La Arad, mijlocașul ar putea juca din nou cu de colegul său de generație, Cristian Mihai, alături de care a evoluat la CSȘ Gloria, Atletico și apoi UTA, sub comanda antrenorului Dinu Donca. În 2018, Vulturar devenea cel mai tânăr debutant în primele două ligi, când regretatul Ionuț Popa l-a introdus pe teren într-un meci cu Farul Constanța la vârsta de 14 ani și 9 luni.

În 2020, mijlocașul s-a transferat la Lecce, unde a evoluat doar la nivel de juniori, cucerind titlul în sezonul trecut de Primavera 1, din postura de căpitan al echipei.

Așadar, în vară, nu mai puțin de trei fotbaliști se vor întoarce la Rapid din împrumutul de la UTA și anume Claudiu Micovschi, Rareș Pop și Cătălin Vulturar.3 comentarii

  1. A venit să îi învețe imnul pe Pop si pe Micovschi….cat de jenanta e situatia UTA-ei să ajungă satelitul giuleștenilor.

    5
    3
  2. Ce ti-aduce viata cand spurci, acum trebuie sa lucrezi cu el, mai poti fi obiectiv (din putina obiectivitate pe care o ai) ?

    0
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button