UTA Arad

Mircea Rednic va conduce cele două antrenamente ale zilei la UTA, „Puriul” se simte bine după scurta sa vizită la spital!

Zi grea pentru UTA, cu două antrenamente, pe care le va conduce Mircea Rednic. În această dimineață, experimentatul tehnician s-a prezentat zâmbitor la stadion, glumind puțin pe seama scurtei sale vizite Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad. Vă reamintim că ieri, după doar câteva minute de la startul ședinței de pregătire de pe „ICRTI”, Rednic a amețit puțin și a ajuns rapid pe mâna medicilor, care i-au făcut analize și investigații.

Din ceea ce știm noi, doctorii i-au și recomandat două-trei zile de odihnă, însă ca și în cazul perioadei post-operatorii pe cord, „Puriul” nu i-a ascultat întocmai. El  pune totul pe seama stresului și consumului nervos de la meciul cu FC Voluntari, echipa sa oferindu-i – în cele din urmă – trei puncte mari, în econonmia luptei pentru play-off. Pe de altă parte, Andrej Fabry i-a întins și mai mult nervii lui Mircea Rednic. Autorul golului victoriei a făcut gesturi provocatoare în direcția băncii de rezervă, iar antrenorul i-a și arătat obrazul. După meci, ambii au minimilizat incidentul, în lumina rezultatului bun obținut de „roș-albi”.

După antrenamentul din această dimineață, urmează un al doilea, începând cu ora 16,30, la care nu participă Albert Stahl. Fotbalistul arădean a ieșit accidentat la gleznă la 20 de minute de la intrarea pe gazon, în partea secundă a duelului de la Voluntari și, la prima vedere, s-a ales cu o entorsă de gradul doi. După ce i se va mai dezumfla glezna, adică pe vineri, Stahl va face un RMN pentru a se exclude probleme majore.

Sâmbătă, cu Petrolul, va lipsi în continuare Ibrahim Conte, care-și va ispăși a doua etapă de suspendare. În schimb, pentru a doua etapă din acest sezon, după 0-0 cu CFR Cluj, utiștii nu au încasat niciun cartonaș galben, astfel că arădenii nu au absențe pentru cumul de avertismente.

Un comentariu

  1. Multa sanatate nea Mircea!
    Ai facut la UTA cea mai buna echipa din ultimii 15 ani. Nu dati cu puciorul la tot sezonul in ultimele meciuri. Ganditi-va cat ati muncit.

    13
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button